Красивата учителка Силвия Зубева възхити всички с признанията, които направи!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Силвия Зубева-учителката, която взриви интернет пространството преди около месец, бе гост в „Шоуто на Слави“. Красивата препоадавателка освен с красота, възхити зрителите и с откровените признания, които направи пред Дъглия. Младата учителка си поговори с водещия за любовта си към работата и сполетялата я внезапна слава. Силвия разкри пред всички, че въпреки трудните условия за живот в родината ни, тя никога не е имала намерение да устройва живота си зад граница, тъй като обича България и иска да живее и да се развива тук.

Advertisement:

Силвия сподели, че е безкрайно щастлива за това, че може да общува с деца и да ги учи да бъдат отговорни и добри хора. Въпреки ниската си заплата, тя е категорична, че не би се отказала от работата си, тъй като практикувайки я, се чувства истински щастлива. Силвия Зубева е завършила Софийския университет със специалностите „Педагогика“ и „Логопедия“. Слави Трифонов остана доста изненадан от откровенията на красивата учителка. Той не скри възхищението от желанието й да се бори и развива в България и от това, че е

водена от любовта си към работата, а не от парите. Водещият успя да изкопчи и друга любопитна информация за живота на учителката, която със сигруност разочарова голяма част от мъжкат аудитория. Оказва се, че красавицата е щастливо обвързана. Силвия се превърна за отрицателно време една от най-известните учителки у нас и по света, след като нейна снимка от първия учебен ден се завъртя в доста големи сайтове. Красавицата обаче достойно е посрещнала връхлетялата я слава, без да отдава значение на това, че са й нарушени гражданските права.