Цеце Орешкова от Биг Брадър лъсна ГОЛА

11
Добави коментар
vasil.stoqnov.73
vasil.stoqnov.73

Цеце Орешкова ударно се завърна, видя HotZona.bg. Красавицата разгорещи нета със снимки, които запалиха буквално мрежата. Огнената блондинка цъфна по-секси от всякога и по-провокативна. И това май се дължи на новия мъж в живота й.

Актуалната клюка гласи, че звездата от „Биг Брадър Ол старс“ 2012 се е омъжила съвсем наскоро. Преди това Цеце се оказа в центъра на скандала като избяга от сватбата с пилот, за да се врече във вярност към бившето си гадже Кристиан Георгиевски.

Според последните клюки в Македония, красавицата се сгодила за пилот в Сингапур. Двамата излизали заедно около година и младежът дори й купил диамантен пръстен.

Уговорката била Цеце да се върне у дома, и да сподели с родителите си за годежа. Хубавицата уж се прибрала да стяга сватба, а всъщност се върнала при бившата си любов.

Когато пишман годеникът се прибрал да й иска ръката, с изумление установил, че красавицата си има друг. Цеце върнала диаманта, а скоро след това тайно се омъжила. Блондинката обаче не се задоволи само със златен пръстен на ръката. Преди това Цеце Орешкова се съблече и демонстрира убийствени форми. Фотосесията й за известно списание предизвика фурор, както и коментари, че бракът очевидно се отразява добре на Орешкова. Тъй като е по-секси от всякога.