Павел Дочев за Иван Колев при младежите

6
Добави коментар
verabaleva
verabaleva

Немският възпитаник Павел Дочев ще поеме младежкия национален отбор, пише „Меридиан Мач“. Сегашният селекционер Иван Колев със сигурност ще бъде уволнен, като въпросът е единствено дали това ще стане преди европейската квалификация с Казахстан на 4 септември, или след това.

От БфС смятали да махнат Колев още след четиристранния турнир в Сливен преди 3 седмици, но тогава младежите ни спечелиха и това отложило намеренията на централата. Във вторник тимът ни загуби от Гана и това извадило отново на дневен ред „екзекуцията“.

Отговорникът за националните отбори Наско Сираков вдигнал мерника на Колев, след като дошлият от Индонезия треньор намекна, че мениджъри му се бъркат в работата. Самият Сираков преди два дни обяви в Ринг тв, че Колев дори не му представя списък с повиканите играчи, а на въпрос на водещия „какво е имал предвид под мениджърски намеси“ Сираков отговори:

„Един човек, като каже „А“, трябва да знае да каже и останалата част от азбуката“. Павел Дочев, който в момента е без работа, доскоро бе начело на немския Падерборн. Той с основание може да бъде наречен немски кадър, след като от 1992 година живее в Германия, там са минали и шестте му години като треньор.