Мъжки часовник Seiko Solar Titanium SNE141P1

1
Добави коментар
Timezone24.bg
Timezone24.bg

Seiko Solar са часовници, които представляват изтънченост, лукс и несравним стил са съчетани в невероятна, изпипана до съвършенство технология. Часовниците от серията Seiko Solar удивляват с иновативната си слънчева клетка, която поглъща всякакъв вид светлина, съхранявайки я като енергия. Батериите на луксозните часовници Seiko Solar се зареждат за минута. Батерията е напълно заредената за около част (при някои дамски модели е нужно малко повече време). Иновативната батерия на ултра луксозния часовник, може да задържи заряда си до шест месеца, дори часовника да е изоставен в катранен мрак. Кварцовите часовници от серията SEIKO Solar са част от мисията за по-здрава планета. Батерията на тези уникални часовници почти не изисква поддръжка. 

Мъжки часовник Seiko SNE141P1 е с механизъм Solar с индикация на дата и ден. Моделът е изработен с материал на корпуса и верижката титан, което го прави изключително лек и удивително здрав. Корпусът е с диаметър 41 мм. Черният циферблат с луминисцентни стрелки е покрит със стъкло от минерал-кристал. Водоустойчивостта до 10 ATM ви позволява да го мокрите, къпете и гмуркате до 5 метра.

 

Характеристика на часовника :

# Сайт на производителя: http://www.seikowatches.com/
# Механизъм: кварцов Solar
# Аналогов дисплей
# Функции: секинди, минути, час, дата
# Цвят на циферблата: черен
# Луминисцентни стрелки и индекси
# Материал на корпуса: титан
# Цвят на корпуса: сребрист
# Диаметър на корпуса: 41 мм
# Дебелина на корпуса: 10 мм
# Стъкло: минерал-кристaл
# Водоустойчивост: 10 ATM
# Гривна: титан
# Закопчалка: титан

Получавате:

# 24 месеца гаранция от производителя
# кутийка за съхранение
# инструкции за ползване

 

При покупка на кварцов часовник  от Timezone24.bg, получавате 10% отстъпка при покупка и на кутия за съхранение на часовници.