Как да носим наметало през есента и зимата?

24
Добави коментар
temi
temi

Наметалото е стилна връхна дреха, която се завръща с пълна сила в модните тенденции за сезона. Освен елегантно, наметалото е доста изискващо и не се съчетава много лесно. Вижте как да носите наметало.

Как да носим наметало през есента и зимата?

Наметалото е част от елегантното облекло от векове. В миналото наметалото е било връхна дреха, достъпна само за дамите от висшите кръгове на обществото. Днес, за щастие, наметалото е дреха, достъпна за всеки и задължително трябва да присъства в гардероба на всяка дама.

За да сте стилни с наметало, не трябва да прекалявате с обема на дрехите, които носите под него. Подбирайте прилепнали модели, които оставят усещането за пластове в облеклото. Забравете спортните акценти и заложете на по-строгите дрехи, обувки и аксесоари.

Една от най-популярните комбинации е наметало със скини дънки. Подходящо е както за ден в офиса, така и за среща с приятели. Балансът между елегантното наметало и ежедневните дънки оставя усещане за спортно-елегантен стил.

Когато купуваме дънки – практични съвети >>>

Една от най-добрите дрехи, с които да съчетаете наметалото, са блузите с поло яка. Подобно на скини дънките, прилепналите поло яки оставят усещането за пластове в облеклото. Към стилните поло яки можете спокойно да прибавите обемна огърлица и да завършите визията си.

Модни тенденции есен/зима 2014-15 >>> Наметало и къси панталонки

Топлите летни дни ги няма, но късите панталонки още са тук. В някой по-топъл есенен ден може да ги извадите от гардероба и да ги облечете . Така ще оставите на показ целите крака. Добавете цветен клин за повече настроение, като го съчетаете с аксесоари в подходящ цвят Тази визия е подходяща за парти или ден с приятели.

Наметало и високи токчета

Наметалото е една от дрехите, които са символ на елегантност. Затова и трябва да сте внимателни с какви обувки ги съчетавате. Избягвайте равните подметки и залагайте на високите токчета.

Как да носите високи обувки, без да увредите краката си? >>>Удобни обувки за здрави крака >>>Как се отпускат нови обувки? >>>

Подходящи са също и съчетания с модерните този сезон ботуши над коляното, особено ако сте с по-къса пола или панталонки.

Наметало и дълги ръкавици

Един от недостатъците на наметалото е, че оставя ръцете открити за студените ветрове на есента и зимата. Спасението тук се крие в дългите ръкавици, които също са хит този сезон. Съчетайте ги с чантата, обувките или друг аксесоар по себе.

Аксесоари есен/зима 2014-15 >>>

Не забравяйте за любимия женски аксесоар – чантата. Чантата за наметалото не може да е за рамо, защото нарушава линията на дрехата. Най-подходящите чанти за наметалото са с обемни и с къси дръжки.

Чанти есен/зима 2014-15 >>> Наметало и шапка с периферия

Завършете стилната си визия с наметало, като добавите шапка с периферия. Тя придава елегантност на силуета, а и е необходим аксесоар за студените есенни и зимни дни.

06.10.2014/ Радослава Михайлова