ТОП ТЕНДЕНЦИИ ПРИ БУЛЧИНСКИТЕ РОКЛИ ЗА СЕЗОН 2015

1
Добави коментар
AtelierIvoire
AtelierIvoire

Всеки нов сватбен сезон ни предлага поредица от нови вълнуващи, модни тенденции – от комбинацията на платовете до интересни декорации и модни измислици. Предстоящите пролетни акценти няма да отстъпят по-назад и дори ще ни изненадат с пълна шепа новости при формите на деколтетата, mix-and-match роклите, цветовете и игривите аксесоари. Модните ревюта създават трескаво вълнение за това, какво предстои в света на булките. Off-the-shoulders (известно като деколте с паднали рамене), смелите цветове, полите от тюл дават на колекциите, на някои от най-големите дизайнери глътка свеж въздух.

ЛЕКИ КАТО ПЕРЦА РОКЛИ

През следващата година роклите ще изглеждат по-леки и по-ефирни, от когато и да било, благодарение на прохладни платове и по-свободни силуети. Дори дизайнери като Вера Уанг имат по лек подход този сезон.

Булчинска рокля – модел Venera

Булчинска рокля – модел Venera

МОДЕРЕН МИНИМАЛИЗЪМ

Можем да наречем пролетта на 2015 сезонът на противоположностите. Много актуални ще бъдат булчинските рокли с изключително изчистени линии. Без декорации и без елементи. Това е идеалната модна тенденция, за булки, които искат преди всичко да се чувстват удобно.

Булчинска рокла – модел Calipso

Булчинска рокля – модел Calipso

УЛТРА ДРАМАТИЧНИ ДЕКОЛТЕТА

Търсите нещо по-уникално от деколте без презрамки или с форма на сърце? Тогава това е вашият сезон! Високите до врата деколтета, както и тези с дълбоко V-образно изрязване са наравно застъпени в колекциите на големите дизайнери. Така, че изборът е ваш!

Булчинска рокля – модел Floria

Булчинска рокля – модел Floria

СЕКСИ РАМЕНЕ

Тази година забелязваме повече булчински рокли в off-the-shoulders стил, от когато и да било и изобщо не сме очудени: те са едновременно секси и романтични, но преди всичко изключително подчертават раменете!

Булчинска рокля – модел Virginia

Булчинска рокля – модел Virginia

ЦВЕТЕН КОД

Кой казва, че на сватбата ви трябва да сте облечена в бяло? През пролетта на 2015 дъгата от цветове при булчинските рокли включва много неочаквани предложения – от нежно синьо, през сребристо лилаво, чак до ментово зелено. В новата колекция на Cymbeline тази тенденция е силно застъпена, като цветовете стигат дори до ярко червено.

Булчинска рокля – модел Frezia

Булчинска рокля – модел Frezia

ЗАШЕМЕТЯВАЩ ГРЪБ

Няма две мнения, че всяка булка иска да изглежда точно толкова зашеметяващо отзад, колкото и отпред. За предстоящия сезон гърбовете на булчинските рокли са повече от съблазнителни, дори бихме казали колоритни. Наистина са “уау”! Покрити са с тюл в цвета на кожата, декориран с мъниста или изящна дантела, или изцяло голи.

Булчинска рокля – модел Vizantia

Булчинска рокля – модел Vizantia

СЛЕДВАЩО НИВО ПОЛА ОТ ТЮЛ

Традиционната пола от тюл през пролетта на 2015 година ще заживее нов живот. Независимо дали предпочитате нещо в стил Кари Брадшоу или нещо по-нестандартно като пола от множество каскадно подредени волани (които са така трудни за изработка), бъдете сигурни, че ще сте изключително модерни.

Булчинска рокля – модел Petra

Булчинска рокля – модел Petra

MIX&MATCH

Защо да имате само една сватбена рокля? Можете да имате поне три в една! Къса изчистена рокля, а защо не изцяло покрита с френска дантела. Дълга пола от матов сатен, или от тюл. А може и дълга отпред къса отзад, с дантела или без. Изчистената къса рокля покрита с болеро от дантела, което се закопчава на гърба от много малки сатенени копчета, за акцент. И това е само началото! Използвайте въображението си смело!

За булките и роклите с любов!

Atelier Ivoire