Криско вади нова песен и нова шапка

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Новото попълнение от колекцията шапки с козирка е разработено съвместно с престижната международна марка Flat Fitty.

Меломан.бг във Facebook

След успешния старт на първата лимитирана мърчандайз колекция на Криско за бранда РСПКТ, от Facing The Sun показаха новата луксозна snapback шапка в червено с камуфлажни елементи.

Моделът се казва “GRAMOPHONE“ и е реализиран съвместно с един от най-реномираните международни брандове за луксозни шапки с козирка – Flat Fitty, който произвежда ексклузивната серия на Wiz Khalifa и работи с изпълнители от ранга на Wyclef Jean, Kid Ink, French Montana и 50 Cent.

“Още когато стартирахме първата лимитирана серия шапки, интересът беше голям и с мениджмънта на Facing The Sun веднага започнахме работа по втория модел. Исках този път обаче да направим напълно завършен продукт – с изпипани детайли и максимално изчистена линия на дизайна. С две думи – исках продуктът да бъде на такова ниво, каквото досега не е достигано от друг български изпълнител“, разпалено разказва Криско за първия етап от подготовката на проекта.

“Малко след това от Facing The Sun ми казаха, че имаме възможността да работим с лейбъл като Flat Fitty и веднага започнахме работата по дизайна. Първите бройки пристигнаха точно на време за снимките на новия ми клип – “Било квот‘ било“ и ги включихме в няколко кадъра. Много съм доволен от качеството на крайния продукт и се надявам всички фенове да харесат шапката“.

Част от концепцията на продукта е уникалната камуфлажна шарка на всяка шапка, като кройката е така разчетена, че да няма две абсолютно идентични бройки в серията. За разлика от обикновените шапки с козирки, моделът на Криско се продава в запечатанa картонена кутия от рециклирани материали, така че всеки клиент да получи модела в перфектно състояние – така, както е замислен от екипа, разрабтоил проекта.

Интересен факт е, че Flat Fitty имат много високи и стриктни изисквания към фирмите, с които работят и подлагат Facing The Sun на едномосечен процес по оценка на качеството и силата на бранда.

В крайна сметка огромният брой абонати и гледания в мрежата на българския лейбъл в YouTube, международните проекти на фирмата и контактите им в Германия изиграват решаваща роля за одобрението и лейбълът става единственият партньор на Flat Fitty в региона.

Новият модел 5 panel snapback “GRAMOPHONE“ от серията РСПКТ х KRISKO BEATS можете да намерите още сега в онлайн магазина на Facing The Sun, а скоро и в по-добрите urban магазини в България.

Коментари

коментар(а)