09 Ное Няколко думи за трейлъра на „Миньоните” Избрана

12
Добави коментар
stoyan.sh
stoyan.sh

Най-популярното видео през седмицата се оказа първата реклама за „Миньоните”, очакваното разклонение на „Аз, проклетникът” (Sorry, “Hobbit 3”). Клипът е толкова шарен и весел, че е блокирал от раз критичното мислене на аудиторията. Затова тя не спира да го хвали. Всъщност трейлърът на жълтурковците е чаша, която със сигурност не е пълна, а може да бъде и направо празна. Зависи от ъгъла.

На мен не ми допадат поп културните шеги а ла „Шрек” с динозавъра от „Ледена епоха”, историческите разходки на „Мистър Пибоди и Шърман” и кръвопийската заигравка с „Хотел Трансилвания”. Намигвания има и към още няколко истории като „Коледата на Артур” и „Мадагаскар”.

Струва ми се обаче, че прологът, който тръгва от праисторията на Земята и стига до 42 години П. Г. (преди Гру, тоест 1968-ма) ще бъде неизмеримо малка част от филма. Така че все още не мога да формирам очакванията си за соловата изява на Миньоните. Да е смешно или пародийно не е достатъчно. Дали от Illumination Entertainment осъзнават това?

ПС: Обичам Куин, но Under Pressure е толкова експлоатирана песен, че в забранителния списък пред нея стои само Ice Ice Baby. А още по-ужасяващото е, че те споделят една и съща мелодия.

Премиера в България: 10.07.2015 (Minions / Форум Филм България / Illumination Entertainment)

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂