Сервиз за перални в Плевен

1
Добави коментар
valeri.naydenov
valeri.naydenov

Сервиз за перални в Плевен

ВН Сервиз за перални Плевен има дългогодишен опит в ремонта на перални, бойлери, миялни и готварски печки . Всички знаем колко неприятно би било да се развали пералнята или някой друг от нашите скъпи домакински електроуреди. Ако пералнята, бойлерът или съдомиялната дават на късо, не искат да се включат, миришат на изгоряло, шумят силно или Ви създават друг проблем – не се колебайте а се обадете на сервиз за перални. Ние ще ремонтираме вашия електроуред на място, за да сте спокойни в бъдеще.

Имате нужда от сервиз за перални, а няма на кого да се доверите? Нашият сервиз за перални извършва ремонт на електроуреди на място и при необходимост осигурява транспорт на вашия електроуред до сервизът ни. Сервизът ни има дългогодишен опит и редица доволни клиенти. При проблеми от всякакъв характер е необходимо техник да направи оглед на счупения електроуред, за да диагностицира причините който са довели до конкретния проблем, а те могат да бъдат много : течове довели до къси съединения, виещи лагери, искрене от моторите, дефектирали амортесьори, изгорели платки, течащи циркулационни помпи и др.

дежурен тел. 0895 57 57 99

Сервизът ни ремонтира уреди без значение от марката, модела или годината и на производство. Нашите техници носят със себе си голяма част от масовите части за ремонт на електроуредът Ви, за да не се губи време при ремонт, ако някоя от частите я няма в обурудването на сервизната кола не се притеснявайте Ние ще се заемем с откриването, за да Ви спестим време и пари. Доверете се на нашият сервиз за перални и изпитайте удоволствието от професионализмът ни.

ВН Сервиз за перални извършва ремонти както на територията на гр. Плевен така и в близката околност. Можете да се обадите на нашият сервиз за перални и да заявите час за посещение в удобно за Вас време на  дежурният ни телефон : 0895 57 57 99