Инвалидни скутери втора употреба!

12
Добави коментар
venco_80
venco_80

Електрическите инвалидни скутери втора употреба, които предлагаме са с модерен дизайн, те са изключително удобни и стилни лесно управляеми и са с извънредно голяма гъвкавост и маневреност за ежедневна употреба.

Пробегът с едно зареждане на батериите им е 20 – 30км. В зависимост от теглото на човека който го използва, атмосверна темература, дали се движи по наклон от 20%и повече. Различните модели имат различна проходимост!

Максималната им скорост е от 4 до 20 км/hВсички скутери имат въртяща се седалка с подвижни подлакътници за лесно сядане и комфорт при управление, кошница за багаж, контактен кюч, индикатор за нивото на зареждане на батериите, бутон за звуков сигнал, лостчета за преден и заден ход, потенциометър за определяне скоростта на движение, зарядно устройство.

Освен това по – големите модели са оборудвани с превключвател за бърза и бавна скорост (те са двускоростни), фарове, мигачи, аварийни светлини, звуков сигнал за заден ход, ръчна спирачка. Товароносимостта им е около 170кг За лесно превозване се разглобяват на няколко части за по лесен транспорт. Разполагаме със скутери на склад, като доставяме и по конкретна заявка за определен модел.

Цената варира от 1000лв до 1700лв и зависи от това с каква проходимост е скутера, дали е с три или четери колела и дали има екстри като кошница,фарове,огледала,мигачи,бибитки и т.н

Всички скутери се проверяват за дефекти,неработещи части, подменят се или се отстраняват неизправностите.

 

Преди да направите своя избор за закупуване на скутери втора ръка трябва да знаете:

 

1. Дали ще сте способни да управлявате такъв скутер.

2. Трябва да се осигури добър достъп до дома и вашите антре, гараж, двор. Уверете се, че няма препядствия като стълби да не са по-високи от 5 см. и размерите на вашите врати отговарят на размерите на широчина на скутера.

3.Измерете вашия асансьор със затворени врати ако сте в жилищтна сграда или работно място, за да се провери, че скутерът се побира лесно и можете да влизате и излизате, без никакъв проблем.

4. Местото където ще го паркирате и съхранявате да бъде закрито и да има контакт за зареждане на лесно място.

5. Проверете капацитета на багажника на автомобила си спрямо скутера който си изберете. Винаги има възможност да адаптирате на вашия автомобил с рампа или платформа за по лесно предвижване на по-дълги разтояния.

 

При покупка и доставка:

 

Съветвам и препоръчвам да дойдете на място със собствен транспосрт да разгледате с човека който ще я ползва, дали ще му е удобна, дали ще може да я управлява, да се обясни и демонстрира как работи и всички особености по скутера.

 

Възможна е и доставка с наш транспорт за ваша сметка, заплаща се само горивото което е на газ отиване и връщане.При това положение също ще бъде разяснено и демонстрирано експотацията на скутера!

 

Възможно е изпращане с куриер като заплащането на услугата е за ваша сметка, но в този вариат ако не я харесате или не я удобрите ще трябва да поемете и заплатите връщането му при нас. Обикновенно теглото на скутера е до 100кг и струва около 80-90лв в едната посока! Трябва да поемете и двете посоки!

 

При покупка на по скъп и голям скутер предлагаме в някои случай подарък!

 

Моля разгледайте и другите страници с цени и информация!

Благодарим ви, че ни посетихте!