Къде се покри?! Мартина Огнянова на Слави изчезна! Каква ли е причината?!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Къде изчезна Мартина Огнянова?!

От известно време насам се забелязва липсата на Мартина в „Шоуто на Слави“. Това накара зрителите и почитатели на предаването да се запитат, дали пък танцьорката не е пак бременна, или окончателно да е напуснала балета на Дългия?!

Според запознати източници на hotarena.net, двойката все още са заедно, но интересното е къде се покри танцьорката?! Мартина и Слави бяха заедно на почивка в Лондон за около 2 седмици, където отпразнуваха рождения ден на Дългия. После обаче той

Advertisement:

Advertisement:

се завърна и отново започна да води сам шоуто си, докато Мартина така ѝ не се появи в предаването с балет „Магаданс“. На нейно място се появи бившата гимнастичка Мария Митева, която зае мястото на Огнянова в балета, а в интернет пространството коментират, че Слави е в прекалено добро настроение, за да се говори, че двойката се е разделила и това е причината за отсъствието на танцьорката.

Форумци, пък, коментират, че Мартина в момента се е заела с музикалното реалити „Гласът на България“, което се

продуцира от половинката ѝ- Слави Трифонов. Именно там Мартина помагала за хореографията и сценографията на изпълнителите по време на Големите концерти и за това нямала време да посещава репетициите за „Шоуто на Слави“ с „Магаданс“. До колко това е така обаче, за сега не можем да коментираме, тъй като никой не е виждал до сега Мартина да танцува на сцената в „Гласът на България“. А като нищо може да се окаже и, че танцьорката е бременна и се пази от физически натоварвания, след като веднъж вече направи спонтанен аборт..