Джена заряза Джино! Занима с любовник „чичко-паричко“ за Дубай!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Джена смени Джино за 40-годишен чичко-паричко!

Злите езици упорито започнаха да коментират, че охолния живот, който води Джена в никакъв случай не се издържа от шестте  участия месечно по заведенията, които има певицата. Факт е, че Джена кара супер скъп автомобил, наскоро си купи апартамент в София, който обзаведе по последна мода, и често обикаля по екскурзии. Именно това предизвика съмнения, че фолк дивата си има любовник, но до сега никой не го беше виждал. Ето, че

Advertisement:

Advertisement:

и това стана обаче.

Колегите от hotarena.net разкриха, че от достоверни източници са научили, че Джена е заминала на екскурзия до Обединените арабски емирства с мъж на видима възраст около 40 години. Странно впечатление направило на източниците, които разкриха ексклузивната клюка, че мъжът с Джена не е годеникът ѝ- Джино, който е български емигрант в Америка. 

От известно време из фолк средите се носи мълвата, че Джена не е от най-верните жени у нас и има

отношения с мъж, който ѝ помага финансово да поддържа охолния си начин на живот. Не отдавна, пък, депутат от ГЕРБ разкри, че фолк певицата буквално го е ограбила, като го е накарала да ѝ купи апартамент в столицата и кола, а после му била шута. Колежки на Джена, пък, не веднъж са коментирали, че Десисалава, както е истинското име на певицата, е  много двулично същество, което се чудило само как да изкопчи парите на някой бизнесмен. Дали това е така обаче, няма как да бъдем сигурни.