Lenovo ThinkPad E540

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Lenovo е марката, която всеки човек желае да притежава при избор на лаптопи. Моделите им са уникално, защото са изградени конфигурационно така, че да покриват всички изисквания нужни на един клиент за неговото виртуално удобство. Lenovo предлагат модел, който не се отличава с голяма елегантност, но пък разполага с всичко онова, от което се нуждае един бизнесмен.

Lenovo ThinkPad E540 е предназначен за хора, които се развиват в сферата на малкия и средния бизнес. Моделът на Lenovo е насочен към бизнес класата, защото техническите му параметри позволяват стартирането и използването на различни видове работни приложения. При закупуването на този модел всеки клиент получава най-необходимото към него – захранващ кабел, зарядно устройство, батерия и “Ръководство за безопастност, гаранция и настройка”.

 

Нещото, което не може да се отрече на лаптопите Lenovo е здравината и качеството на различните модели. Фирмата дълги години тества своите лаптопи при различни видове тежки условия като: висока температура, ниска температура и влага. След като машините издържат на тези условия, Lenovo пуска серийно производство на даения модел.

 

Lenovo ThinkPad E540 не е нито тънък, нито лек. Моделът е с дебелина 32 мм и тегло – 2300 гр. Пантите са здраво прикрепени към горната и долната част на лаптопа, затова може да сте сигурни, че няма да изпитате проблеми с него при дълготрайни отваряния и затваряния. Клавиатурата е в класически “AccuType” стил, а бутоните са леко изпъкнали са по-голямо удобство по време на допир. При този модел ще откриете и удобния NumPadцифров блок, който спомага на хората, които се занимават с оформянето на сметки.

 

Видеокартата е среден клас и става за игране на повечето игри. Все пак трябва да се знае, че това не е геймърски лаптоп, а работен. Видеокартата е насочена повече за използване на графични програми изискващи по-високи технически параметри от стандартните такива.

 

Така, че ако желаете бизнес качество на добра цена, то заложете на Lenovo ThinkPad E540.

Разгледайте и останалите лаптопи Lenovo.