7 признака, че мъжът ви изневерява

1
Добави коментар
blues_woman
blues_woman

Едрогърдата блондинка в прегръдките му далеч не е първият признак за изневяра. Ако сте по-внимателни, можете и по-рано да разберете, че благополучието на семейството ви е под заплаха.
Пид думите „изневяра“ всеки разбира своето. За някои това е само физическата, за други – моралната. Но и двата типа могат да се усетя по ред приизнаци.

1. Внимание към външноста
Ако мъжът става внимателен към това как изглежда, търъси съперница, гласи народната мъдрост. Бръсне се редовно, къпе се по три пъти на ден, дълго подбира чорапи в тон с обувките. Започнал е да ходи фитнес, подстригва се стилно…Това са тревожни сигнали. В такива случаи откритата ревност няма да помогне. По-добре предложете съвместна разходка по магазините. Все пак на такъв стилен мъж, подхожда не по.малко стилна жена.

2. Неочаквани интереси
Любимият ви мъж неочаквано се увлича по аржентинско танго или късометражни филми на френския режисьор, отглеждане на фикуси или приготвяне на омари. Периодично изчезва, а когато го попитате къде, отговаря несвързано и се изчервява.

3. Нови приятели
Особено от женски род. Особено „просто интересни хора“. Появяват се и фигурират в разговорите. Изведнъж започва да проявава интерес към служебните купони, на които преди му е било скучно. Или пък постоянни срещи с Гената, приятел от детството. При него живее сестра му, която си търси квартира в момента. Не ревнувайте, това няма да промени нищо, по-добре ги поканете на гости. Така ще разберете дали подозренията са безпочвени или събитията да се случват пред очите ви.

4. Високите технологии
Сменя паролите си, часове виси в социалната мрежа, бърза да вдигне телефона при позвъняване и излиза да говори на балкона – просто понеже там се чува по-добре. Пропуска упреците покрай ушите си, а директните въпроси ги обръща на шега. Ако опитате да осъществите контрол, това може да подтикне мъжа дори и да няма нищо да го направи – така или иначе ме подозират, поне да има за какво…

5. Работен ентусиазъм
Извънредни командировки или дежурства също могат да са подозрителни, особено ако половинката се връща от работа оживен и бодър. Или обратно прибира се мъртво уморен. Ако обаче трудовият ентусиазъм е свързан с промени в ръководството или с предстоящо повишение, по-добре изчакайте преди да проявявте съмнение.

6. Ревност
Не ваша ревност, а неговата. Ако изведнъж започне да ви ревнува, трябва да ви светне червената лампичка. Често хората обвиняват в грехове, които самите те правят.

7. Променливо настроение
Днес той е весел, а утре е безразличен и се заяжда. Особено когато това равнодушие е свързано със секса. Възможно е да има криза на средната възраст, или просто е в лошо настроение. С това трябва да се борите с любов и търпение. Впрочем ако ги е имало достатъчно в живота ви, изневярата не трябва да е причина за раздялата ви.

Ако тази статия ви е била интересна вижте още ЗА ЖЕНИТЕ ИЗНЕВЯРАТА СПАСЯВАЛА БРАКА