ХОРОСКОП ЗА 2015 ГОДИНА – КАРМА И СЪДБА – Статии

4
Добави коментар
mikael
mikael

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2015 ГОДИНА http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=3355

2015 – ГОДИНАТА НА ОВЦАТА http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=3356 КИТАЙСКИ ХОРОСКОП ЗА 2015 ГОДИНА http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=3353

ИНТЕРВЮ НА АСТРОЛОГЪТ МИКАЕЛ ЗА 2015 ГОДИНА http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=3354

Хороскопът за 2015 г., в зависимост от разположението на звездите, обещава духовно равновесие и благоприятни новини. През тази година е желателно да се откажете от усилената работа, става дума за извънредния труд, а не за предварително планираните дейности. Като цяло, не трябва да правите бизнес, който е резултат от ситуативно възникнала възможност, защото това може да навреди на всички планове и да развали доброто настроението както на вас, така и на вашите близки. Струва си да помислят върху тази прогноза „вечните работници“ като Телец, Козирог и Лъв.

Хороскопът за 2015 г. е изключително благоприятен за добра почивка на цялото семейство, за излети, както и за нови, интересни познанства, които обещават вълнуващи преживявания.Но! 2015 годината не е много подходящ за правене на пари и сключване на сделки, но благоприятна за покупки и подаръци за любимите ви хора. За подаръци трябва да мислят Дева, Риби и Овен.

Важни решения, взети отдавна и определени за тази година, трябва да се направят, и бъдат доведени до края, за да бъдете сигурни, че след тези действия ще настъпят времена за забавления. Не трябва да сте твърде резервирани и неемоционален през тази година, тъй като много хора ще покажат признаци на внимание, и е необходимо да се реагира адекватно, като в противен случай вашето поведение може да бъде оценено като разсеяност и ще доведе до многобройни оплаквания, с всички последствия от това . По-специално, върху тази прогноза трябва да обърнат внимание Стрелец, Близнаци и Водолей.

През 2015 обърнете внимание на сънищата. Не трябва безгрижно да ги отхвърляте и да мислите, че те няма да се отразят на живота ви. Много е възможно хората, идващи в сънищата ви, да помогнат за решаването на много проблеми, да ви дадат съвети или предупреждения за бъдещи бедствия, като по този начин може да избегнете големи неприятности. Върху тази прогноза си струва да обърнат внимание Рак, Везни и Скорпион.

Хороскоп за 2015 г. в областта на любовта, обръща внимание към нарастващата агресия срещу партньор от противоположния пол. Много представители на Зодиака ще започват връзките с грубост и голям брой претенции . Необходимо е да се отнасяте с голямо внимание и толерантност, за да избегнете конфликтните ситуации. Говорете само по същество защото в противен случай можете да се сблъскате със силна съпротива и агресия. Освен това, споровете и кавгите в първата половина на 2015 година, могат да разкрият сериозни проблеми в отношенията и насърчаване на двамата партньори да внимават и да бъдат дипломатични, за да избегнат неизбежната раздяла. Прогнозата е насочена предимно за представителитe на зодия Скорпион, Водолей, Телец и Везни.

По-голяма близост с любимия човек ще имат Риби, Рак, Лъв и Козирог, при условие че поемете инициативата. Любимият човек ще ви подари чувствени удоволствия като покаже отлични умения в секса. 2015 е идеална за помирение, да се извините и да се закълнете във вярност. Тази година е подходящ за романтични срещи и изненади за любимите хора. Но опазил ви Бог да намеквате днес за раздяла! Ако се решите да говорите за почивка във връзката през 2015 година, тази дързост може да приключи трагично, или просто да донесе много неприятни моменти и за двамата партньори.

2015 е лоша за нови запознанства и романтични срещи. Въпреки това, организаторите на подобни мероприятия, първо трябва да подготвят партньорите. Подобни срещи ще се превърнат в нещо повече от една приятна вечер и партньорите ще бъдат разочаровани, ако не получат очакваното.Тук е важно всеки да бъде максимално откровен. По отношение на това предсказание, трябва да обърнат внимание най-вече Овен, Близнаци, Дева и Стрелец.

2015 година ни носи щастливи моменти на спокойствие и благополучие, за разлика от предишната година, която не беше толкова добронамерена.

evropea.com