Playboy избра пет красавици във финалния кастинг за Playmate 2014 в :PM Club

3
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Playboy избра пет красавици

във финалния кастинг за Playmate 2014 в :PM Club

Списание PLAYBOY официално завърши селекцията за конкурса Playmate of the Year! Финалният кастинг на Мъжката библия бе ознаменуван с парти в хитовия столичен :PM CLUB, където представителното жури в състав Христо Запрянов, Славена Вътова, Калин Сърменов, Биляна Евгениева и Ивайло Станев имаше сладката, но нелека задача да отсее последните участнички в най-авторитетния конкурс за сексапил у нас.

Въпреки първоначално обявената цел за избиране на четири момичета, комисията поднесе приятна изненада на претендентките и посочи пет красавици, които ще се присъединят към другите финалистки. Виктория Ананиева от София спечели одобрението на ценителите с прекрасна визия и непринудено държание; Ралица Петрова, запомняща се корица на PLAYBOY от близкото минало, също премина пресявките, а освен тях път към финалния конкурс намериха огнената Веселина Илчева от Ловеч, младата майка Елица Илиева, както и Мартина Димитрова, впечатлила аудиторията с … флейтистките си умения.

Всички момичета получиха подаръци от генералния спонсор на Playmate of the Year – Refan – а отпадналите от състезанието получиха и уверението, че ще имат възможност да блеснат на страниците на легендарното издание.

Претендентки за короната на Елена Кучкова ще бъдат разкрити в януарския брой на най-голямото мъжко списание (на пазара – в средата на декември). В продължение на повече от месец читателите ще могат да гласуват за своята фаворитка и PLAYBOY  ще награди новата звезда на България на грандиозния финал на 27 януари 2015-а, който ще се състои в :PM CLUB.

Виж още снимки от събитието ТУК: