Екипът на „Ресторанти Сватби Варна“ Ви пожелава успешно организиране на Вашето моминско парти! Още съвети и идеи за Вашата…

21
Добави коментар
bgsvatbatat
bgsvatbatat

Как да организирате запомнящо се моминско парти – съвети от „Ресторанти Сватба Варна“

Екипът на наръчник „Ресторанти Сватба Варна“ е наясно, че неизменна част от цялостната сватбена организация е моминското парти. Сбогуването с „моминската свобода“ е едно от най–трогателните и изпълнени с незабравими емоции събития. Представяме Ви няколко ценни съвета при планирането на Вашето моминско парти.

Моминското парти в миналото – от „Ресторанти Сватба Варна“

В древни времена, моминското парти се е провеждало в самия ден преди сватбата. Младата невеста и нейните приятелки се събирали, за да шият подаръци за сватбата. Освен това пеели песни, добрували и врачували. Запознатите с традициите за сватби във Варна и околностите споделят, че пеенето на песни се правело с цел оплакване на безгрижния живот на младата девойка. Този обичай бил съпроводен с пиене на много чай и играене на игри. Единствената забрана била мъжът да прекрачва прага до самия край на събитието.

Модерните момински партита преди сватбите във Варна

В днешно време обаче моминските партита са различни и много разнообразни. Парти в сауна, парти във въздуха, а защо не и пикник!

Екипът на „Ресторанти Сватба Варна“ отбелязва, че ако преди години младата бъдеща съпруга е празнувала моминското си парти в деня преди сватбата, то сега това събитие се прави седмица преди това, за да може тя подобаващо да изпрати безгрижния си живот. В наши дни нощта преди сватбата е запазена за релаксация, за да може на сутринта булката да се събуди отпочинала, свежа и в целия си блясък.

Важни елементи за всяко моминско парти

Един от основните елементи на всяко моминското парти е тортата. Според екипа на наръчник „Ресторанти Сватба Варна“  тя може да бъде във формата на булчинска рокля или в по-изненадващи вариации с доза хумор. Задължително поставете дрескод  на партито, който ще разчупи атмосферата. Освен това, не забравяйте поканите! Направете ги стилни и в тон с Вашето парти. Интересна идея на организаторите на партита и сватби във Варна е поставянето на снимка на двойката някъде из избраното заведение и табелка, показваща колко дни остават до Големия ден.

За доброто настроение на бъдещата булка и гостенките й винаги спомага връчването на символични женски подаръчета. Коя жена не ги обича? Според екипа на „Ресторанти Сватба Варна“ сюблимен момент на всяко моминско парти е тяхното отваряне от младоженката. Подаръците трябва да са лични и докосващи, за да може тя винаги да си спомня с усмивка за този ден. Разбира се, не забравяйте и празничната украса. Не се престаравайте с нея. Дори да изберете само балони, те придават достатъчно настроение и празнична атмосфера.

Екипът на „Ресторанти Сватби Варна“ Ви пожелава успешно организиране на Вашето моминско парти! Още съвети и идеи за Вашата сватба във Варна, потърсете в категория „Съвети при планиране и организиране на сватби“.