Учени разгадаха нови предсказания на Нострадамус за 2015 година! Вижте ги!

7
Добави коментар
informiran365
informiran365

Нострадамус предрича доста страшни неща за целия свят през 2015 година!

Прогнозите за бъдещето на един от най-великите пророци в целия свят- Нострадамус, години наред биват изследвани, разшифровани и анализирани от стотици хиляди учени и последователи в целия свят. И е факт, че доста малко от разгаданите предсказания на великия пророк не са се случили.

Преди време в интернет пространството се появи информация, че са били разгадани предсказания на Нострадамус за 2014 година, в които се е казвало, че до края на годината ще бъдат извършени четири атентата

Advertisement:

Advertisement:

срещу премиери, което ще предизвика сериозни сблъсъци между две от основните световни религии и ще се пролее много кръв. Именно смъртта на единия от премиерите, срещу който ще се организира атентат, ще постави началото на нови военни действия, които ще предизвикат много сериозни конфликти. И предвид случващото се в „Ислямска държава“ и все по-сериозните заплахи, които тя отправя към християнския свят, можем да кажем, че е на път и това предсказание на Нострадамус да се сбъдне, предадоха колегите от razkritia.com.

Според великия пророк, през 2015 година

светът ще поеме в нова посока, „мъртвите ще възкръснат“, каквото и да означава това, а данъците ще изчезнат. Освен тях ще изчезнат и езиковите разделения, както ѝ Световната икономика, която ще се срине заради изригването на вулкана Везувий, който ще остави Италия в тежко състояние, а Гърция и Франция ще бъдат леко засегнати. За сметка на това обаче, науката ще постигне огромни успехи и светът ще открие тайната на живота, която ще помогне хората да живеят по повече от  200 години, но пък ултравиолетова радиация от Космоса ще погубва и убива човечеството.