Летни свалки

11
Добави коментар
smiling
smiling

Лято е, някои са били на море, а някои – не. Но все пак, не се отчайвате, защото горещи летни срещи стават не само край морето. Иска ви се да направите нещо различно с любимия, не знаете какво. На помощ идва нашият екип с няколко летни предложения. От вас трябва да добавите само ентусиазъм и малко въображение.

Среща на открито
Времето е слънчево и прекрасно за един пикник на открито. През уикенда за онези, които имат вила и често отскачат, могат да се възползват да си направят пикник. За онези, които са лишени от възможността за селки туризъм, биха могли да се разходят в близкия парк с любимия си човек.

Хайде на басейн
Няма по-разхлаждащо удоволствие от почивка край някой басейн. Хванете любимия под ръка и го заведете на плаж, където може да се забавлявате заедно.

Романтична вечеря
Вечерта е прекрасна, а вие нямате планове. Вместо да прекарвате поредната вечер пред телевизора, излезте с половинката си на вечеря. Отидете в някое малко, интимно ресторантче, където е спокойно и можете да си поговорите. За разнообразие, може да се приберете пеша, разхождайки се под звездите…

Обратно в детството
Излезте заедно с гаджето и с приятелите си и поиграйте на някоя игра – волейбол, тенис на маса, федербал, дартс, билярд, модерният пейнтбол. Ще се забавлявате много, и то без да сте в задимени и задушни заведения.

Животът е едно пътуване
Не скучайте, а грабвайте портмоне, джапанки и кърпа, и пътувайте. Хванете заедно с любимия някоя посока, ей така, и вижте къде ще ви отведе пътя. Отидете на място, което никога не сте посещавали. Може дестинацията да е близка до вашия град, но все пак никога да не сте били. Отидете сега!

Разходка в планината
Не, не си мислете, че ще ви предложа да катерите върхове с обувки със 7-сантиметрови токчета. Предложението ми е просто да се разходите в планината, по обезопасените алеи и да се насладите на тишината, на красотата на природата. А пък ако видите случайно някоя закътана пътечка, защо пък и да не ви излезе късмета с гаджето 🙂

***
За и против целувката на първа среща?
Как да запазим дългата връзка?