Ангелска Терапия и Медитация: Ангели Пазители

1
Добави коментар

Всеки
човек със своето раждане идва на този свят с няколко Aнгела пазители.
Тези Божи пратеници са с нас за да ни подкрепят, дават напътствия и да
се уверят, че вървим по предварително избраната от нас пътека във
великолепното преживяване „живот“.
Независимо дали усещате, чувате или виждате вашите Ангели, те са с вас през целия ви живот.

Имам удоволствието да чувам Ангелите си от малка, много често са ме
спасявали от неприятни и застрашаващи ме ситуации. Най- вероятно и на
теб, който четеш сега, са ти помагали.
За хората, които си мислят, че са сами, изоставени или без духовна закрила: Не не сте сами, вашите Ангели са до вас неотлъчно във всеки един миг и очакват с готовност да ви помагат и правят щастливи.
Ако можеше сега да чуете вашия Ангел пазител, сигурно щяхте да чуете как ви казва:

 Ти си обичано дете на Господ и Той иска да бъдеш щастлив/а, затова аз съм тук за да ти помагам.

 В живота ви всичко може да идва с лекота и радост, не е нужно да страдаме или да се трудим неуморно за да постигнем нещо, достатъчно е да помолите Господ и да отдадете проблемите си на Ангелите. За да помолите, не е нужно проблемите да са големи. Всичко, което ви тревожи или желаете е достатъчно важно за вашите Ангели пазители.
Изпълнете ежедневието си с ангелски чудеса, поискате знак, че са до вас, помолете да ви организират един прекрасен ден, отдайте тревогите си. Ангелите ще се погрижат за всичко, само ги помолете.

 Защо е нужно да молим?
Нужно е да ги помолите, тъй като има Вселенски закон на свободната воля и ако не пожелаете помощ колкото и да искат Ангелите ви не могат да се намесят. Нужно е да помолите и поискате помощ. Молитвата е вашето разрешение, за да се намесят.

 Как да отдадем проблемите си? 
Започнете с молитва или молба насочена към вашият Ангел пазител, обяснете му какво точно желаете и визуализирайте или почувствайте как излиза от вас молбата ви и я предавате на Ангелите. Благодарете!

 И след това какво?
След като сте отдали молбата си, не се тревожете, не мислете за нея и не се чудете как ще се изпълни. Нали затова отдадохме, молбата е вече грижа на Ангелите и Господ, а не ваша. Повярвайте ми ако не сте ги молили до сега или не сте отдавали, ще се изненадате от изобретателността им. Аз след като отдам, нямам търпение да се случи, за да видя този път как са го измайсторили. Обикновено молбата ми се случва по най-невероятния начин, за който дори не бих си помислила или сетила, че е възможен.
 
Вярвайте и не се тревожете! Ако продължавате да се тревожите или да мислите, отдайте пак и така докато ви олекне.

 Как комуникират с нас Ангелите пазители?
 Много хора си мислят, че Ангелите ще им заговорят с глас в главата, както им говори някой човек. Ами не, не че е невъзможно, но обикновено отговорът идва с повтарящи се мисли, или пък различни хора ни говорят за едно и също нещо. Може и да усетим вътрешен порив да предприемем дадена стъпка и да направим нещо. Бъдете отворени за повтарящи се и набиващи ви се на очи надписи, табели, статии, сайтове, форуми и т.н. А и да не забравяме, че обикновено отговорът идва по най-невероятния начин и от най-невероятния източник за нас..

П.С. Ако сте преживели помощ или знак от Вашите Ангели пазители, моля споделете и напишете в коментарите. Ще ми бъде безкрайно приятно и други да споделят.

За да е пълноценно споделянето, ще публикувам моето първо ангелско перце, след като си поисках знак, че са до мен. Тук мога да вметна, че изработвам бижута от минерали и полускъпоценни камъни. На снимката бях оставила бижутата да се зареждат на лунна светлина и на сутринта когато тръгнах да ги изваждам перцето се показа, беше под бижутата.

Желая ви приятни Ангелски преживявания…..