Музикална школа „Акорд“

1
Добави коментар
4stupki
4stupki

Добре дошли!                                                                                                         

Дейностите на школата:

Уроци по- пиано, – арфа- цигулка,- виола- акордеон, – пеене и хор.

При желание Вашето дете да свири на друг инструмент – позвънете на посочения телефон и ние ще се постараем да намерим преподавател.

Целият екип на музикална школа „Акорд“ е напълно отдаден на идеята да предаде своите знания на следващото поколение. Всеки един от екипа има професионална квалификация и правото да преподава.

Школата има за цел да обогати общата култура на децата, като същевременно ги възпитава в човешка етика, вдъхва им кураж в собствените сили, разкрепостеност и фантазия. Изграждането на една културна и музикалнообразована личност е сложен и продължителен процес, свързан с любовта и разбирането на музиката; с развитието на способностите и характера; с усвояването на много познания. А всичко това се постига с помощта на преподавателите в нашата музикална школа, където децата придобиват и натрупват знанията, необходими им за разбиране на изпълнителския процес, съобразно индивидуалните възможности, способности и особености на психиката на всяко едно дете.В програмата на индивидуалното обучение са включени: основи на теорията и историята на музиката; развитие на музикалния слух; ритмичното чувство; музикалното мислене и фантазия; памет, внимание, волеви и интелектуални качества.Наред с учебния процес, децата, обучаващи се в музикалната школа имат възможност да се изявяват в многобройните концерти, конкурси и различни публични изяви.