Уриаж Isoliss флуид + околоочен крем ПРОМОПАКЕТ | Afya.bg

1
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Uriage Isoliss fluide за нормална и комбинирана кожа 40ml + Uriage eye contour крем за околоочния контур 15ml . Спестявате 50% от цената на крема за околоочен контур.

Isoliss fluide флуид е предназначен за корекция на първите бръчки и възвръщане сияйността на кожата. Тонизира и се бори с ежедневните агресии, на които е подложена кожата Ви.

Благодарение на патентования anti-age комплекс и термалната вода Uriage, той забавя появата на първите белези на стареене и видимо изглажда фините линии и бръчки. Включеният енергизиращ комплекс повишава клетъчния метаболизъм, съхранявайки и поддържайки младостта на кожата. Обогатен с матиращи компоненти, този ефирен флуид подобрява кожата, освежава тена и свива порите. Ултра фина текстура за възхитителен и дълготраен комфорт.

Подходящ за:

Нормална към комбинирана кожа.

Начин на употреба:

Нанасяйте сутрин и/или вечер.

 

Isoliss eye contour крем за околоочен контур забавя появата на първите белези на стареене и видимо изглажда фините линии и бръчки.

Включеният енергизиращ комплекс съхранява и поддържа младостта на кожата. С масажиращ рол-он и обогатен с активен деконгестант, Isoliss eye contour премахва тъмните кръгове и подпухването в зоната около очите. Идеален за хора с чувствителни очи и за тези, носещи контактни лещи.

Офталмологично тестван. Без парфюм.

Начин на употреба:

Нанасяйте сутрин и/или вечер в зоната около очите.

Прочети още

5

от Svetla Bosnova, 29 Дек 2014

Уриаж / Uriage Isoliss fluide 40ml + Isoliss eye contour 15ml
Изключително съм доволна от продуктите на тази фирма.

Прочети още