Дамска чанта с дълга дръжка естествена кожа,кафява

1
Добави коментар
elizabethu
elizabethu

  Модерна и екстрвагантна дамска чанта в черно с декорации в кафяво, messenger bag vintage leather zipper shoulder bagsДоставка с еконт – 3 леваКачествена дамска чанта с дълга,регулируема дръжка, изработена от еко кожа в черно с кафява декорация. Затваря с с цип. Отвътре е едно отделение и има малко джобче  от едната вътрешна страна. Може да се носи на рамо а може и в ръка с малките дръжкиMaterial:Pu leather •Размери:25см *14см *23cm (L*W*H) •Handbag as the girl indispensable tie-in decoration, Fashionable tide, sweetheart were the most different style of, Interpretation of various styles.  

 

 

 

В гардероба на всяка жена ще намерите голямо разнообразие от боти, обувки, ботуши и сандали. Затова ние сме тук, за да ви предложим изключително разнообразни модели дамски обувки. Цветовата гама на артикулите също предоставя различни възможности за избор.

Разгледайте нашите предложения

Представяме ви богат асортимент от едноцветни и разноцветни варианти. Можете да заложите на по-ярки цветове или пък да насочите вниманието си към нежни

 

 

пастелни нюанси. Цветовите комбинации са повече от интересни. При някои модели токът е с един цвят, а горната част на обувката – с друг. Когато в предната част на обувката имате и леко задигната платформа, цветовото разнообразие може да се окаже и още по-голямо. чувствате добре, тъй като обувките са не само красиви, но и изключително удобни.