Гадаене по телефонния номер

77
Добави коментар
naskoki
naskoki

Няколко цифрената комбинацията, която съставя телефонният ви номер никак не е случайна и с помощта на това гадание, можете да разберете каква енергия притежава номерът ви. За да изчислите числото на вашия номер и за да разгадаете какво послание точно носи той е необходимо да сумирате всички цифри, от които се състои, без в това число да влизат кода на града или мобилния оператор.

Получената сумата трябва да се преобразува в едноцифрено число.

Например: Ако телефонният ви номер е 123456, то сборът от числата е 21. Събирате 2 + 1 и по този начин получавате, че числото на вашия телефон е 3.

Ето как да разгадаете посланията, които ви изпраща и неговото значение:

1 Това е числото, което означава начало на нещо ново. Този номер е благоприятен за активни и независими действия, както и за лични инициативи. За да постигнете желаният успех е необходимо да вземете нещата в свои ръце и да се борите до постигане на крайния резултат. Ако следвате пътя, по който сте поели рано или късно ще пожънете успех от труда, който сте положили. Всичко зависи от вас. Дерзайте!

2Този номер предполага хармония във всичко. Изключително подходящ е за създаване на лични и делови контакти, спомага за сътрудничество и успех в нови начинания.Всичко, до което се докоснете всякаш разцъфтява. Вие имате сили да се справите с всички препятствия по пътя към успеха.

3Номерът оказва благоприятно въздействие върху всички занимания свързани с бизнес и търговия, на хората, които работят в сферата на маркетинга и рекламата, журналисти, певци, артисти и други творчески професии. Този номер е идеален за свързаните с туристическия и шоу бизнес.Той показва, че собственикът му е отворен към света и на драго сърце приема идеи, които в последствие да реализира.

4 Номерът благоприятства упоритият труд. Подходящ е за амбициозни и сериозни хора, които искат да се реализират професионално. Трябва да съумеете да възприемате нещата от живота такива, каквито са. Само по този начин ще се оттървете от стреса, който съпътства амбициозните и нахъсани хора, които в името на славата са склонни да пренебрегнат собственото си здраве.

5 Този номер способства за промени. Той не търпи никакъв застой в нещата, било то в личен или професионален план. Дори напротив-  той е добър и за изясняване на всякакъв тип взаимоотношения, включително и любовни. Бъдете по- дейни и проявете инициатива. Така ще пожънете успех на всички фронтове.

6Номерът помага за по- бързото и безболезнено разрешаване на всякакви проблеми от личен характер, проблеми, свързани със семейството, близки хора и приятели, получаване на ценни съвети и утеха.И не забравяйте- не трябва само да получавате съвети, а трябва и да се вслушате в тях. Хората от вашето обкръжение ви мислят доброто. Повярвайте в техните намерения!

7 Този номер е неблагоприятен за продължителни бизнес преговори, уреждане на срещи и влияе отрицателно на деловите отношения. Ако нещо не стане от раз и се проточи във времето- по- добре се откажете и се захванете с нещо ново. Той оказва благоприятно влияние за създаване на връзки в изследователската и научната област, както и във философията.

8 Номерът благоприятства материалното благополучие. Той оказва положително въздействие върху контактите в сферата на бизнеса и финансите, спомага за по- лесното осъществяване на продажби и изгодни покупки, допринася за успеха и организираността на личността и укрепване на авторитета. Предприемайте умерен риск и ще имате успех!

9 Този номер е много добър за създаването на контакти, свързани със завършване на нещо, което предвещава добър край в желаната от вас посока. Оказва благотворно влияние върху интелектуалността, духовното разбиране и усъвършенстване.