Bardahl добавка BDC за профилактика на дизел

12
Добави коментар
vlad777
vlad777

Цена: 35.70 лв. Промо цена: 32 лв.

Добавка за профилактика на дизел B.D.C. – Bardahl Diesel Combustion Bardahl BDC е добавка за постоянна употреба, която подобрява работата на дизеливите двигатели. Една опаковка от добавката е достатъчна за 500-1000 литра дизел. Предимства на Bardahl BDC: Предпазва от замръзване дизеловото гориво;Премахва кондензацията на вода в резервоара;По-нисък разход на гориво – до 10%;Смазва и защитава инжекторите;Предотвратява въглеродните отлагания;Намалява изпусканите вредни емисии;Повишава цетановият индекс за по-добро изгаряне;Предпазва от образуването на бактерии и корозия. Съотношение за смесване с дизеловото гориво Зима – при ниски температури: 100 ml от добавката на 50 литра дизелЕдна опаковка от 1 л. Bardahl BDC третира 500 литра дизел Лято 50 ml от добавката на 50 литра дизелЕдна опаковка от 1 л. Bardahl BDC третира 1000 литра дизел Инструкции за употреба на Bardahl BDC Изсипете необходимото количество от добавката в резервоара за гориво. За по-добро смесване с горивото, изсипете добавката в резервоара, преди да заредите дизел.Разфасовка: 1 литър

Код: BAR-1200

Препоръчително е преди да се започне употребата на добавката за профилактика на дизел да се използва еднократно добавката за почистване на замърсяванията в дизелови системи Bardahl.

Продуктите на Motul и Bardahl в магазина на VWclub са с гарантиран произход от официалния дистрибутор за България – фирма Prospeed.