Шокиращо! Ученици гледат филми за възрастни по време на час!

7
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Учителка от великотърновско училище останала втрещена от малките ученици, след като по време на час, тя забелязала как децата гледат филми за възрастни на своите таблети. Докато преподавателката се опитвала да проведе часа си по литература, правейки анализ на литературно произвдение, няколко ученици се подхилквали на едни от задните часове, взирайки се в екрана на таблета на един от съучениците си. Когато ядосаната от невниманието на децата учителка отишла до тях да провери какво се случва, тя останала шокирана от видяното-децата се забавлявали, гледайки се*с сцени от интернет.

Advertisement:

Учителката веднага взела устройството от учениците и прекратила забавата им. На следващият ден тя повикала майката на детето, от което взела таблета. Жената обяснила, че със супруга й решили да купят модерното устройство на детето си, тъй като останалите връстници му се подигравали за това, че той нямал такова. Родителите купили таблета на изплащане, само за да помогнат на детето си и да оправят смачканото си самочувствие. Учителката влезла в положение на родителите и решила да не споделя с никого за случилото се по време на час, водена от съзнанието, че все пак става въпрос за деца

с лабилна психика. Това обаче е поредният случай, в който учениците пренебрегват заниманията си в училище с други, по-интересни според тях, които интернет средите и модерните устройства им предлагат. Масово учители се оплакват, че по време на училищните занятия учениците използват мобилните си телефони за игри, съобщения или просто за да влизат в интернет. По-шокиращото е, че телефоните на малчуганите звънят със мелодията от песни със скандални текстове от рода на „Напипай го“ или „ „Хайде кеф сега да ми направиш на душата, разклати си ти бедрата”.