Omron – лидер при апаратите за измерване на кръвно

0
Добави коментар
dingo_was
dingo_was

Апаратите за мерене на кръвно на  японската компания Omron  са си извоювали добра репутация и са се наложили на пазара заради високото си качество. Тя е създадена през 1933 година. Продуктите й поставят стандарти по отношение на медицинско оборудване и никога не са разочаровали своите клиенти. През 2009 година компанията отбелязва рекордно високи  продажби.

Най-новите модели апарати за кръвно на Omron не изискват употребата на стетоскоп за слушане на диастоличното и систоличното налягане, този метод е познат като аскулаторен. Дигиталните апарати на японската компания калкулират стойностите по осцилометричен принцип, което означава, че се базират на отклоненията (осцилации), получени в резултат на пулсирането на кръвоносните съдове. Не само са по-лесни за употреба, но и стойностите, отчетени по този начин, са считани за по-точни от тези измерени  чрез аскулаторния метод.

Друг забележителен плюс  на устройствата за мерене на кръвно на Omron  е, че могат да се използват от двама потребители и да записват голяма бройка измервания за всеки от тях. Съхраняването на подробни количества данни от измерванията, направени в различни периоди от деня, е изключително важно за подсигуряването на точна информация, която да дава представа за здравословното Ви състояние. Освен това тази информация може да се сравнява и с получената по време на измервания, направени в лекарския кабинет.

Автоматичните апарати за кръвно на Omron  имат още едно свое важно предимство. Оборудвани са с технологията IntelliSense, която дава възможност за точни измервания. Така вече пациентите имат възможност да мерят кръвното си в комфортна домашна обстановка и да са сигурни, че могат да разчитат на достоверността на получените данни. Компанията Omron  знае как са улесни този процес – за целта оборудва най-новите си апарати с технологията Intellisense, която работи точно в тази насока. Символ на дисплея информира дали сте поставили правилно маншета. Технология за двойна проверка  отстранява съмненията в точността на информацията. Тя базира работата си на два сензора – единият за измерването и втори, който проверява точността му.

Omron предлага богат избор от тествани в клинична среда апарати за кръвно – за ползване както вкъщи, така и от професионалисти. Сред тях има за мерения на китка и на бицепс. Всеки от двата вида си имат своите предимства. Китковите апарати са лесно преносими. Тези за мерене на бицепс пък се считат за по-точни от редица специалисти. Всеки пациент може да избере сам кой от вариантите би бил по-полезен и удобен за него. При всички положения обаче това, че апаратът е произведен от Omron  гарантира високото му качество и наличието на  модерни функции. Затова не правете компромиси със здравето, а предпочетете продукт на утвърдена в целия свят марка.

Последно обновена: Октомври 30, 2014