Конвектори-ADAX GLAMOX

1
Добави коментар
penkov
penkov

Конвектори от серия GLAMOX

Конвектори Адакс Гламокс-безплатна доставка до адрес на клиента 

Това е най-добрата серия на ADAX – серия конвектори Glamox е знаменосецът на норвежката фирма. Причината е в изключителните качества на тези конвектори.
– изключително прецизния електронен термостат на glamox измерва температурата в помещението с точност до една десета част от градуса, това води до оптимален контрол на температурата и спестяване на ел. енергия.
– дълъг топлоотдаващ елемент ( нагревател ) на конвектори Glamox – всъщност  това е най-дългия нагревател между всички конвекторни печки предлагани на пазара ( съотношение дължина/мощност ). Нагревателят е направен от алуминиева сплав – оптимално отдаване на топлина без излишно загряване.
– извито тяло на конвектори Glamox – това преимущество също е единствено по рода си за glamox – освен, че заобикаля предмети като пердета и первази, топлият въздух се насочва директно към помещението ( а не отива нагоре ).

– различен набор от термостати – обикновени електронни термостати, термостати позволяващи седмично програмиране ( конвектори glamox с дигитален термостат ), система от термосати, които да се управляват от един ръководещ или пък система от конвектори glamox, които да се ръководят централизирано ( с контролер ).
Основни предимства на Glamox пред всички останали серии:
Прецизен елетронен термостат ( изолиран от тялото на конвектора ) – с варианти с възможност за седмично програмиране ( дигитален термостат )

Алуминиев нагревателен елемент ( самият нагревател е изцяло капсулован в него )
Най-дълъг нагревателен елемент ( най-добро КПД спрямо всички други серии )
Извито тяло – по този начин, топлият въздух освен че заобикаля препятствия ( напр. пердета и первази ) и се насочва директно към  стаята ( естественото движение на топлия въздух е към тавана )

Серия GLAMOX се предлага в 3 разновидности по отношение на термостата:
ЕТ – Електронен термостат- температурен сензор, градусна скала по Целзий
DT – Дигитален програмируем термостат – температурен сензор, дигитален мултифункционален дисплей за индикация на температурата по Целзий, конвекторът е с възможност за седмично програмиране на стайната температура по дни и по часове.