Долива / Doliva крем интензив EXCLUSIVE 50ml

1
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Долива крем интензив EXCLUSIVE стимулира производството на еластан и колаген в кожата, като по този начин подобрява еластичността й. Контура на лицето се опъва, кожата е видимо по-стегната, а малките бръчици се редуцират. Идеален е за ежедневна грижа за зряла, суха и много суха кожа.

 

Долива крем интензив ЕКСКЛУЗИВ е разработен на основата на уникалната формула  Derm-A-Flavon – действие на витамин А + изофлавони:

– витамин А забавя процесите на стареене на кожата, укрепва клетките на кожата  и защитава от ултравиолетовите лъчения.

– изофлавоните от соя в крема са в биологично-активна форма. По този начин, те много добре проникват в кожата за по-ефективно действие. Подобряват процеса на изработване на колаген и еластан. Стягат кожата и укрепват контура на лицето.

 

34% липиди, O / W разработка (масло във вода)

 

Подходящ за:

 

Жени 45+

Основни съставки:

Маслиново масло, масло от Ши, масло от крамбе, соеви изофлавони, масло от соя, токоферол, пантенол.

Начин на употреба:

Нанася се върху добре почистена кожа на лицето, шията и деколтето. 

 

С козметичната серия Doliva кожата е чиста, подхранена и заредена с вълшебно ухание. Основна съставка в продуктите е студенопресовано маслиново масло – extra-virgin.

 

Маслиновото масло от Тоскана extra-virgin (екстра-класа) е идеалната суровина за производство на козметични продукти. То съдържа до 80% ненаситени мастни киселини (олеинова, палмитинова, линоленова), които допринасят за образуването на серамиди, които са важен компонент в най-външния слой на кожата. Помагат за предотвратяване загубата на влага от кожата. Съдържа прости феноли и флавоноиди,които защитават кожата от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи – единствените каротеноиди, които се усвояват от човешката кожа.

Прочети още