PVC външна ламперия

1
Добави коментар
penkov
penkov

PVC външна ламперия Екстериорни стенни облицовки DECO PVC GROUP

София 0895790440,0898562100Велико Търново 062/601243 0897585529

Производство на външни PVC облицовки- по размер на клиента

Продуктите за външна декорация на фирма Елиф ООД предлагат голямо разнообразие от решения с високо качество и уют за дома. Цялото разнообразие е перфектно съчетание на дълготрайност, привлекателно завършване, лесно поставяне.

ПВЦ ламперията за външна употреба  дават на Вашите външни стени отлична защита еднакво добра за нови и стари сгради. Облицовъчните профили могат да се поставят хоризонтално, вертикално или диагонално на твърди основни повърхности като дърво, бетон и тухла. Те дават възможност да довършите къщата до най-малкия детайл. Тази система е много лесна за поставяне, благодарение на напреднала концепция за монтаж. Обслужването се ограничава до пряко измиване, тъй като изискващото време боядисване вече не е необходимо.

Профилите се сглобяват лесно благодарение на връзката глъб и зъб и Ви дават всички предимства на PVC като материал заедно с атрактивна цветова гама. Гамата външна ламперия на Елиф ООД предлага богат избор на профили за стенни облицовки подходящи за много приложения.

Предимства:    > подходящи за всеки строителен стил    > устойчиви на замърсяване и влага    > прости за обработка    > лесни за сглобяване    > устойчиви на атмосферни влияния    > дълготрайни и леки    > добра топлинна изолация    > негорими    > подлежащи на рецеклиране

DECO PVC GROUP-PVC ламперия-Интериорни стенни облицовки-Сайдинг и екстериорни облицовки