Конкурси всякакви: Спечелете почивка в Дания, ваучер за 250 лв. и всеки ден ваучер за 100 лв. от Jysk

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 24 декември 2014

★ Запишете се за Коледния Календар на JYSK и спечелете тонове награди в 3 лесни стъпки!

☆ Запишете се преди първи декември и един от Вас ще спечели ваучер на стойност 250 лева.

☆ Отговорете на дневния въпрос в периода 1-24 декември и имате възможност да спечелите ваучер на стойност 100 лева, всеки ден.

☆ Голямата награда – почивка в Дания , ще бъде изтеглена на 29 декември!

Всеки който се запише за Коледния календар преди първи декември, участва в тегленето на ваучер на стойност 250 лева, който да използва в магазин на JYSK.
Всеки ден от 1 до 24 декември има въпрос зад вратата на календара. Всеки който отговори на дневния въпрос правилно, преди края на деня, ще участва в тегленето на дневната награда – ваучер на стойност 100 лева.

Всички участници ще получават имейли ежедневно, с пояснение на въпроса от предходния ден, както и правилния отговор, също така и линк водещ към актуалния за деня въпрос.

Всеки правилен отговор на дневния въпрос Ви увеличава шансовете за голямата награда, която ще бъде изтеглена на 29 декември.

Ако не успеете да отговорите на някой от дневните въпроси, ще имате възможността да го направите до 24 декември и така да увеличите шансовете си за спечелване на голямата награда.

Голямата награда – почивка в Дания

На 29 декември ще изтеглим печелившия на голямата награда: почивка в Дания на стойност 3000 евро. От JYSK ще се свържем лично с печелившия, за да уточним детайлите по пътуването. Наградата се състои от:

– Ваучер от Novasol за празнична вила в Дания (на стойност 1000 евро), за до 4 човека.

– Транспортът ще бъде уреден с JYSK. Ние ще покрием транспорта до 1500 евро. Ако печелившия реши да пътува със собствен автомобил, ще покрием разходите за гориво до 1500 евро, при предоставяне на касовите бележки.

– От JYSK ще бъде уредена кола под наем в Дания, ще покрием транспортни разходи в страната до 500 евро. Ако печелившия е с личен автомобил ще покрием разходите за гориво до 500 евро, при представяне на касовите бележки.

Бюлетин
Ако сте се записали за нашия бюлетин – увеличавате шансовете си в тегленето, без значение дали коледния календар е започнал или не. Само трябва да сте се записали преди 24 декември.

Условия за участие в Коледния календар
За да се запишете трябва да въведете Вашият имейл адрес, трите имена, адрес и телефонен номер.
Участието в календара изисква валиден имейл адрес.
Позволена е само по една регистрация на човек, опитите за измама ще доведат до изключване от тегленето.

Със записването за календара се съгласявате от JYSK да Ви изпращаме имейли, относно играта. Ако не желаете да получавате подобна информация, можете да направите необходимите настройки, като последвате един от линковете в дневните имейли.

Печелившите ще бъдат публикувани на jysk.bg, с име и фамилия. Ще се свържем с тях, чрез посочения от тях имейл. Наградите ще бъдат изпратени директно на печелившите лица и не могат да се заменят, за паричният им еквивалент.