Елена Паришева изригна в нета заради Ивелин Попов! Вижте какво каза!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Елена Паришева избесня в нета заради мъжа си!

Фолк певицата- Елена Паришева, която се отказа от музикалната си кариера, заради футболиста Ивелин Попов, изригна в мрежата заради нападките, които отправиха срещу него след мача с Малта. 

Повод за злобните коментарите по адрес на Ивелин Попов дойдоха от дузпата, която футболистът изтърва по време на мача България-Малта, където националите ни завършиха с позорно равен резултат 1:1. Попов изпусна по наистина доста нелеп начин

Advertisement:

Advertisement:

дузпата, а след мача се скри от пресата, само и само да не поеме вината и отговорността за действията си. И, ако той реши, че не е нужно да се защити сам, то жена му го направи.

Елена Паришева коментира, че не може да повярва колко злоба може да има у хората, които са нападнали така жестоко Попов, след като пропусна дузпата. Фолк певицата изрева, че дори Кристиано Роналдо е изпуснал дузпа по време на мача с Лудогорец, което означава, че няма безгрешен футболист. Не на същото

мнение обаче е и треньора на националния ни отбор по футбол- Любо Пенев. 

След мача с Малта, той бе направо бесен  и разкри, че ще има сериозни промени в състава на отбора, след като не показват добра игра и правят такива нелепи грешки, разкриха колегите от kliuki.bg. Из медиите се носят слухове обаче, че част от отбора са се наговорили да саботират Любо Пенев и за това резултатите им в последно време били толкова ниски. Дали това е така обаче, за сега никой не е коментирал официално.