рокля в синьо за празниците – Моден блог, онлайн магазин за дамска мода Arogans.com

8
Добави коментар
ele0nora
ele0nora

Красивият тъмносин цвят е абсолютен хит през този сезон. Неговите два нюанса, кобалт или кралско синьо, присъстват в колекциите на водещите модни дизайнери. Тези нюанси на синьото, отличаващи се с яркост и наситеност, са идеални за специални случаи и събития и ще ви придадат още повече стил и блясък! Ако още не сте решили в каквъв цвят да е роклята ви за студентския празник, доверете се на синьото – това е новото черно. То е отлично за всеки размер и за всеки модел. Освен него, ще бъдете в крак с модата, ако сте с рокля с цвят на лавандула, в червено, бяло или в комбинация с черно и злато.

В палитрата от модни цветове, предложена от Института Pantone, синия цвят е представен в неговите две „направления“: Bright Cobalt и Royal Blue. Bright кобалт (Bright Cobalt) има зеленикава нотка – едва уловима и почти незабележима и именно тя го отличава от класическия кобалтов оттенък на синьото.

Кралското синьо (Royal Blue) напълно оправдава името си – достоен, величествена, с „чувство за собствено достойнство“, този цвят събужда спомени и предлага повече вълнение и страст, отколкото обикновеното класическо тъмносиньо.

Ако обичате да експериментирате и да изненадвате, синята рокля е точно за вас. За разлика от черното, синият цвят е подходящ за почти всички жени, особено на студено тип, а неговата универсалност ще ви позволи да го използвате навсякъде. Дори аксесоарите за есенно-зимния сезон изглеждат страхотно – чанти, ръкавици, шалове. Съчетава се отлично с розово и жълто.

Stella Mc Cartney, Kenzo, Moschinо и Iceberg направиха този цвят лайтмотив на в своите колекции. Той доминира и сред моделите на Stella McCartney, ккоито можете да видите съчетание на тъмни нюанси на кобалт в комбинация с черно и сиво. Сините палта и луксозни рокли, изработени от блестящи тъкани, ссе допълват от златни бижута. Красотата и изразителността се крият не само в общия силует, но също и в детайлите. Отличете се с елегантен вкус и бъдете ултра-модерна!

През този сезон дизайнерите предлагат комбинации от кобалт с черно, графит и сиво. Тази цветова комбинация позволява създаването на строг и елегантен имидж, идеален не само за специални събития, но и за ежедневнието. За студентския празниш е идеално да комбинирате рокля с цвят кобалт с черни и златни аксесоари. Ако искате да се откроите, съчетайте цветовете на сезона с други ярки цветове като оранжево, жълто или фуксия.