Издават комикс, разказващ за живота на Боно от U2 – РАЗВЛЕЧЕНИЕ – Новини – Телевизия Европа

2
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Животът и кариерата на фронтмена на „Ю Ту“ Боно вдъхновиха комикс. Най-новото рисувано издание на поредицата „Фейм“ вече е на пазара. Комиксът обхваща най-ранните години на певеца в родната му Ирландия, където той е малко момче Пол Дейвид Хюсън, проследява кариерата му на рок звезда и по-късно ангажиментите му с хуманитарна дейност.

Разказът в картинки е дело на Майкъл Фризел, според когото да разказваш за живота на Боно е било доста вдъхновяваща задача.

Комиксът излиза в момент, в който фронтменът на U2 претърпя хирургическа интервенция и се нуждае от интензивна терапия след инцидент с велосипед.

Боно е бил опериран в Презвитерианската болница в Ню Йорк. Лекарите казаха, че се очаква пълно възстановяване, но след продължителна терапия и посочиха, че нараняванията на певеца са по-лоши, отколкото се смяташе първоначално. 

Лекарите казаха, че операцията на ръката на Боно е продължила 5 часа, при което костите на рамото му са наместени с три метални пластини и 18 винта.

Боно получил травма по време на каране на велосипед в „Сентръл парк“, Ню Йорк. Заради травмата групата трябваше да отмени планираното си за тази седмица участие в ток шоуто „Тунайт шоу“ на телевизионния канал Ен Би Си.