Скандал! Емануела и Димитър Динев се разделят, въпреки детето?!

12
Добави коментар
informiran365
informiran365

Разрив в отношенията между Емануела и Димитър Динев!

Въпреки бебето, Емануела е почти категорично решена, че ще се раздели с бащата на второто си дете- Димитър Динев. 

Съвсем до скоро певицата обясняваше пред медиите колко е щастлива и как добре се разбира  Димитър. Когато станеше въпрос за семейството му или вдигане на сватба обаче, изведнъж Емануела спираше да говори, което всички знаем, че не е типично за нея. Емилия, както е истинското име на певицата, по принцип

Advertisement:

Advertisement:

е много открит човек и си казва всичко на всички. Тя твърди, че няма какво да крие и не се страхува и срамува да разкрива разни неща от личния си живот. В случая обаче, певицата до сега през цялото време е говорила с недомлъвки за това, в какви отношения е с Димитър и семейството му, разкриха колегите от kliuki.net.

Според близки до певицата, Емануела изобщо не е щастлива с Димитър и обмисляла да го напусне, въпреки че ще имат общо дете. Всеизвестно е, че фолк дивата е

с доста сложен характер, като цяло, и мъж трудно би я изтърпял. Тя мрази и мамините синчета, какъвто всъщност се оказал и Димитър Динев. Именно това била причината певицата да се колебае дали да остане с него, или е по-добре да се разделят сега, отколкото на по-късен етап.

Какво ще се случи между Емануела и Димитър за сега не е ясно. Със сигурност обаче, ако певицата и милионерския син вземат решението да се разделят, само и единствено детето им ще страда от цялата ситуация.