Скандално! Крисия Тодорова зарязва Слави, за да се реализира в чужбина?!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

След успеха, който пожънаха на детската „Евровизия“ в Малта Крисия, Хасан и Ибрахим, детето-чудо буквално е затрупано от предложения да се изявява на международната сцена. Още след изпълнението на Крисия и близнаците в Малта, към Маестрото, който ги придружаваше, са били отправени няколко предложения от великобритански музикални компании, които искали да привлекат детето-чудо при тях. Освен това, след като редица европейски продуценти чули великолепното изпълнение на „Планетата на децата“, те побързали да се свържат с

Advertisement:

Advertisement:

екипа на Слави с различни предложения за момиченцето и професионалната ѝ реализация.

Не една и две западни музикални компании останали изумени от таланта на 10-годишната Крисия и пожелали да подпишат договор с нея. Това обаче от своя страна означава, че ако Крисия се съгласи, тя няма да може вече да се появява в шоуто на Дългия и ще се наложи да прекрати професионалните си отношения със Слави и екипът му.

За сега не е ясно какво ще се случи с музикалната реализация на детето-чудо и пианистите-виртуози Хасан и

Ибрахим. Едно обаче е ясно. Родителите на Крисия са категорични, че за момента най-важното е тя да залегне над учебниците и да завърши образованието си, защото последно време не е имала много време да учи и е изостанала доста с уроците в училище, разкриха колегите от kliuki.bg. Освен това родителите на Тодорова смятали, че на този етап изявите на детето им по телевизията в „Шоуто на Слави“ и поетите професионални ангажименти са ѝ предостатъчно и дори се замислят дали да не ги разредят малко, за да може детето да си почине.