Дует Ритон: Новата 2015 година започваме с нов албум

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Дует Ритон зарадвата над 4000 фена с грандиозен концерт в Зала 1 на НДК. Катя и Здравко изнесоха двучасов спектакъл в четвъртък вечерта и изправиха публиката на крака.

Меломан.бг във Facebook

Двамата любимци изпълниха златни хитове и парчета от новия им албум “Пътят към твоето сърце“. Отлични музиканти и вокалистки поделиха овациите със съпрузите, а балерините от „Акадамус“ (с хореограф Семир Алкади) подсладиха зрелището.

На концерта Ритон изпяха за първи път част от новите песни, които ще издадат в албум в началото на следващата година. Една от тях е „Хотел безкрайност“ по музика и текст на Анна Пешева, която в момента участва в „Гласът на България“ в отбора на Орлин Горанов.

Катя и Здравко представиха и новата си детска коледна песен с най-малките от формация „Бон-бон“. Концертът ще се излъчи по БНТ на Бъдни вечер.

Доволни ли са от представянето си и какво им предстои оттук нататък? Вижте във видеото какво споделиха изпълнителите минути след края на спектакъла си пред Десислава Жаблянова от следобедния блок на Канал 3 “Студио 3“.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It