Рокля за фирмено парти през декември – Моден блог, онлайн магазин за дамска мода Arogans.com

1
Добави коментар
ele0nora
ele0nora

Охладени напитки, приятна музика, слабо осветление и колеги, превърнали се в приятели – не ви ли звучи забавно и познато? Да, става върпос за коктейлно парти – един от най-стилните и приятни начини да се освободите от натрупаното напрежение и да прекарате времето си с вашите колеги, клиенти, бизнес партньори и приятели, отпивайки любимия си коктейл. Партито с колеги е още една възможност да бъдете в приятна компания, да се забавлявате и да впечатлите присъстващите с перфектния си външен вид. За онези от вас, които обичат празниците и компаниите, коктейлното парти с колеги може да бъде истинско предизвикателство – да привличете вниманието на всички и да ги завладеете с чара си.

Решаващо значение за външния ви вид разбира се, има облеклото. За да се превърнете от бизнес дама в жена, която обича да се забавлява, знаете, че трябва да сте облечена по определен начин, нали? Когато става въпрос за коктейлно парти, възможностите са две – да сте с вечерна или с коктейлна рокля. Да, но каква?

Съвременната модна индустрия предлага огромен избор на всякакви видове рокли за всеки вкус. На първо място, е необходимо да се съобразите с предстоящото събитие – в случая коктейлната рокля в гамата на спокойните цветове е идеална. Ярките цветове са подходящи в официална обстановка, само ако допълват изискана кройка. За по-неформално събитие можете да си позволите по-живи цветове. Обърнете особено внимание на плата – не трябва да изглежда евтин. Най-подходящите материи са коприна, шифон с добро качество, кадифе и сатен.

За разлика от модните вечерни рокли коктейлните рокли не са толкова луксозни и шокиращи, нито са толкова прости и банални като ежедневните тоалети. Когато става въпрос за коктейлна рокля, обикновено се има предвид нейния класически модел. Това е рокля с дължина до коляното, горната част на която задължително е без ръкави и без яка, а долната част е пищна и често разкроена. В зависимост от случая коктейлната рокля е изработена от ярки платове, блестящи материи (коприна, шифон), обикновено украсена с пайети, камъни и кристали. Изключително популярни са техните класически модели, присъстващи в колекциите на Oscar de la Renta, Luisa Beccaria, Matthew Williamson, Douglas Hannant и House of Holland.

За романтичните момичета, които искат да подчертаят своята женственост, са моделите с прекрасни флорални мотиви и закачливи панделки. Обърнете внимание какви модели коктейлни рокли предлагат известните марки като Clarisse, Hannah S, JASZ Couture. Шифон, лъскав плат, кристали – всичко това е не само уместно, но и модерно. Ако пък не ви привлича образа на красива принцеса, и по-специално за смелите момичета е нестандартния подход и асиметричните модели. За вдъхновение ще ви послужат моделите на Maggie Sottero, DQ и Nicole Bakti. Имайте предвид обаче, че асиметричните модели визуално правят краката по-къси, поради което такава смела кройка могат да си позволят само по-високите момиче. Блестящите копринени и сатенени рокли с цветове на дъгата ще направят красива всяка рокля, дори и да е с най-опростен модел.