Сглобяема къща до ключ за Ваш нов дом!

1
Добави коментар
webideabg
webideabg

Сглобяемите къщи не са нещо ново в сферата на строителството, но през последните години интереса към тях се увеличава. И това не е случайно. На лице са няколко предимства, които ги правят особено атрактивни сред хората, които желаят да имат собствена къща. Сглобямите къщи са значително по-евтини и се изграждат по-бързо. Можете да изберете броя на нужните Ви помещения и тяхното разположение. 

Дом Неделчева е на пазара на сглобяеми къщи вече повече от 10 години и е доказала, че предлага качествен продукт на достъпни цени. В сайта на фирмата и във фейсбук страницата им, можете да намерите подробно описание на услугите, които се предлагат. Защото специалистите от Дом Неделчева не само могат да ви осигурят мечтания дом, но и да извършат всички довършителни работи, свързани с изграждането на Вашата къща. 

Във фирмената страница www.dom-nedelcheva.com имате възможност да направите запитване, като посочите всички Ваши желания, за това как точно желаете да изглежда бъдещата Ви сглобяема къща. Ще Ви бъде изготвена индивидуална оферта, съобразена с Вашите потребности, за да имате накрая уникална сглобяема къща от Дом Неделчева. 

Фирмата оказва всякакво сътрудничество на своите клиенти. Ако нямате все още парцел за строеж тя може да ви съдейства за неговото закупуване www.imoti-nedelcheva.com. При необходимост от допълнително финансиране, ще Ви свърже със свои доказани партньори, които да Ви кредитират. А в зависимост от договора, който сключите с Дом Неделчева е възможно да получите и голяма отстъпка в реномирана мебелна компания, за да обзаведете красиво Вашата готова сглобяема къща.

От страницата с контакти може да попълнете формуляр за запитване за оферта за нискоенергийна сглобяема къща!

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ