Bulgarian Riders Clan се готви да превземе World of Speed ~ MMORPG news

1
Добави коментар
MMORPG-news
MMORPG-news

Екшън MMO играта на SlightlyMad Studios – World of Speed -вече събра български фенове. Български клан се готви да превзема рейсинг играта и да трупа авторитет сред автоманиаците и геймърите по цял свят. 
Bulgarian Riders Clan вече е организиран и е създал своя страница във Facebook. 

Зад Official BRC /Bulgarian Riders Clan/® стоят основателите на: – Official WORLD of SPEED България BRC /Bulgarian Riders Clan/- Need For Speed World България Official
Страницата им в социалната мрежа вече е харесана 135 пъти и ако вие сте сред тези, които не знаят за съществуването им, харесайте я и се включете в клана. 
Ние от своя страна в най-скоро време ще се опитаме да се свържем с тях и да научим повече подробности за клуба и целите, които са си поставили.

В MMO играта отборната работа ще е от особена важност. За да победиш в отборните състезания, не трябва да си само бърз, но трябва да си умен и да умееш да работиш в екип. 
Изпълнявайки конкретни задачи при движение по трасето или пък маневри, които пречат на конкурентния тим, всеки един от отбора ще е полезен за приятелите си, с които заедно да грабнат победата.

Самите разработчици заявиха преди време: World of Speed е нашето виждане за това, как трябва да изглежда team-based състезателна игра. Има много игри, които твърдят, че са такива, но това в действителност не е така. При тях все още е важно, първи да пресечеш финалната линия. Ние си представихме по-добър начин да създадем именно team-based racing и ние потърсихме вдъхновение. Това, което открихме, бяха MMORPG игрите.  В този жанр играчите се групират в отбори и се отправят заедно в търсене на предизвикателствата. Те постигат много, именно когато работят екипно. Така ние решихме да създадем подобна игра, но с рали тематика.

Имайте предвид, че движението ви по трасетата ще са затруднени от атмосферните условия. Даже лек дъждец може да ви накара да намалите скоростта и да внимавате в завоите. 

World of Speed ще е напълно безплатна, а не условно безплатна. Според разработчиците, екипът на рейсъра няма да създава каквито и да е било прегради, заставящи играчите да инвестират реални пари. В World of Speed няма да има предмети, покупката на които да ви направи по-бързи, заяви продуцентът Пит Мориш. Той обеща, че всеки ще може да се сдобие и с най-яката кола без да е нужно да плати и един цент за това.
World of Speed ще е онлайн MMO рали симулатор, първа в историята мултиплейър игра от ААА-клас. Играта ще се отличава с впечатляваща графика, множество градски карти, включващи реални места от реални градове по света. В нея ще намерите състезателни автомобили по ваш вкус. В нея ще се залага на екипния принцип на игра, като играчите ще могат да се обединяват в авто клубове и да „воюват“ помежду си за завладяване на дадена карта.
В World of Speed ще можете да дрифтите, да се състезавате на писти и по улиците на едни от най-големите мегаполиси по света като Сан Франциско, Москва, Монако, Лондон и т.н.
Създател на играта е Sligthlу Mad Studios, разработили Need for Speed: Shift.
В Русия тя ще се издава от компанията Mail.RU Group, но вие може да я играете и на европейски сървъри.