5-те най-добри игри със скрити предмети за iPad и iPhone

12
Добави коментар
hdigri
hdigri

Александра, която работи за Big Fish Games в Сиатъл е попитана да препоръча 5-те най-добри игри със скрити предмети, които играе и са за iPad и iPhone.

Въпреки че има голямо разнообразие от хубави игри със скрити предмети в сайтове като HD Igri, аз определено си имам своите фаворити. Историята е много важна за мен, за това се спирам на това в моите препоръки, но също така се опитвам да избера:

игри за играчи от всякакво ниво на напредналост.
игри, подходящи за самостоятелни играчи, както и за цялото семейство.
игри за хора, които познават много добре iPhone и iPad, така и за такива, които чак сега се сблъскват с тази платформа.

За това нека се спрем на няколко такива игри, които определено бих препоръчала:

Dark Strokes: Sins of the Father

История: Тази игра ни пренася в 19 век. Съпругата на главния герой е отвлечена от същества без лица с маски. Той пътува до мистериозен град, за да я потърси. След като историята се развива, нашият герой открива много полезни предмети, много трудни пъзели и някои много интересни персонажи.

Други неща, които правят тази игра толкова добра: Качествен фон, необичайни пъзели и хубава любовна история – наистина много невероятна игра.

Haunted Manor: Queen of Death

История: Главният герой е разтревожен и притеснен, когато тя получава писмо от своята майка. Тя се прибира в семейното имение и научава, че семейството е в голяма беда. Има кръвожаден звяр, който обикаля и в основана на всичко е мистериозен талисман, който трябва да се унищожи на всяка цена.

Други неща, които правят тази игра толкова добра: Идеална игра за хора, които не се страхуват от призраци, обитавани от духове къщи и страшни зверове.

Awakening: The Skyward Castle

История: Принцеса София се събужда от вековно спане и научва, че проклятие е сполетяло нейните хора. Нейното дълго пътешествие е изпълнено с магически създания, ранен еднорог, говорещ бухал, прекрасен пухкав заек, вкаменени магьосници и воюващи базилиски.

Други неща, които правят тази игра толкова добра: Магически помощници, гори, които са пълни с изненади и победа над вековно зло, ако играчът запази спокойствие и бъде смел. Тази игра е истинска наслада за въображението.

Dark Parables: Rise of the Snow Queen

История: Има причина селяните да се страхуват от зимните бури – техните деца мистериозно изчезват всеки път, щом падне сняг на селото. Стара легенда разказва, че това е работа на злата Ледена Кралица. Като легендата продължава, мъгла от мистерии и много малко доказателства. И затова аз съм поканен да разкрия тази мистерия и да бъда “героя на деня” – детектив.

Други неща, които правят тази игра толкова добра: Обичам игри, които са вдъхновени от вечните приказки като Лешникотрошачката и Пепеляшка. 

Grim Tales: The Wishes

История: Ти трябва да разрешиш мистерията на своя племенник, който е замесен с тъмните сили. Момчето е много самотно, неговото семейство преминава през много труден период и той иска да помогне. Той иска приятел, за да не умре неговия баща на опасна мисия и за майка си, която непрестава да плаче. Той среща магьосник, който му предлага помощ и сбъдва неговите желания. И, разбира се, момчето се съгласява да направи всичко, което магьосника поиска. 

Други неща, които правят тази игра толкова добра: Тази игра ни показва колко е важно децата да бъдат щастливи. 

Това бяха моите 5 предложения за най-добрите игри със скрити предмети за iPhone и iPad. Надявам се да ги харесате и да ги препоръчате също на своите приятели.