Прея, Михаела Филева и VenZy гости на концерта на Графа

6
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Броени часове остават до акустичния концерт на Графа ‘Домино’ на 25-ти ноември в Зала 3 на НДК.

Меломан.бг във Facebook

Най-известният поп изпълнител в България готви уникално изпълнение за своята публика.

Концертът е част от кампанията на УНИЦЕФ срещу насилието над деца. Половината приходи от билетите ще бъдат дарение към УНИЦЕФ.

През месец септември тази година, Влади Ампов беше избран за посланик на добра воля на УНИЦЕФ в България. През последните години Графа подкрепя работата на организацията за децата в България и по света.

Миналата година той посвети националното си турне “Заедно за децата на България“, завършило с грандиозен концерт в Зала 1 на НДК, на кампанията на УНИЦЕФ в подкрепата на най-уязвимите деца и семейства. Петдесет процента от приходите отново бяха дарение към УНИЦЕФ. 

Подготовката за лайфа на 25-ти ноември е в последна фаза. Вече се работи по мултимедията, специфичното осветление и сценография, които, както всеки път щом става дума за концерт на Графа, ще бъдат на световно ниво.

Певецът и страхотният му екип от музиканти са готови с новите аранжименти на най-големите си хитове като “Закъснявам, човек“, “А дано, ама надали“, “Седемте езера“, “Дим да ме няма“, “Невидим“, “Causa Perduta”, “Враг“, “Никой“, както и най-новият сингъл “Домино“, чието име носи и концерта.

Месец след премиерата му, парчето стана хит в интернет и в родния ефир, като феновете му коментират, че са очаквали точно такъв тип песен от любимия си певец.

По музикалното оформление на парчетата заедно с Графа работят едни от най-добрите български музиканти – Мирослав Иванов, Венци Трифонов, Ивайло Звездомиров, Борислав Бояджиев, Краси Тодоров и Ла Ти Да.

От Монте Мюзик само загатват, че ще има и специални гости на сцената – добре познатите Прея, Михаела Филева и VenZy, голямата изненада все още пазят в тайна.

Програмата на изпълнителя е преработена с целия капацитет и талант на артистите, за да премине през разнообразни стилове от поп-рок и суинг до фънк и реге, което ще е допълнителен сюрприз за всеки фен на музиката.

Атмосферата на акустичния лайв е много ценна за меломаните, особено когато имат възможността да гледат артист, чието творчество познават добре, но чуват и виждат в една по-различна светлина. Началото на концерта ще бъде в 20:00 ч., а местата в Зала 3 са почти разпродадени.

Билетите са на цени от 30, 40 и 50 лв. и могат да бъдат закупени в Билетния център на НДК,  Ивентим и Тикетпортал.

Коментари

коментар(а)