Нукс / Nuxe Коледен комплект

1
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Nuxe КОЛЕДЕН КОМПЛЕКТ съдържа: 

– creme Prodigieuse дневен хидратиращ крем за нормална и комбинирана кожа (40ml) 

– Huile Prodigieuse сухо олио 50ml

– Huile Prodigieuse сухо олио с частици 10ml

– коледна свещ

Нукс Продижо хидратиращ дневен крем с матиращ ефект. Значително подобрява хидратацията на кожата и свежестта на тена, оставя кожата матирана и мека като кадифе с усещане за дълготраен комфорт. Защитава я от оксидативния стрес, който е основна причина за стареенето на кожата. 

Подходящ е за всяка възраст, за нормална и комбинирана кожа. Копринена, не мазна текстура, с легендарния аромат на олио Продижо.

Nuxe Huile Prodigieuse с 98,1% естествени съставки –  сухо олио е уникално съчетание и висока концентрация от 6 благородни масла и витамин Е. Подхранва, възстановява и омекотява кожата на лицето и тялото, добавя блясък и еластичност на косата с едно-единствено нанасяне. Бързо се абсорбира, подходящо за всеки сезон. Съдържа 98.8% съставки от растителен произход. Без консерванти.

Nuxe Huile Prodigieuse сухо олио със златисти частици съдържа 96,9% естествени съставки. То е уникално съчетание от ценни растителни масла и витамин Е. Подхранва, възстановява и омекотява с един жест лицето, тялото и косата.  В резултат кожата на лицето и тялото е копринена и мека, а косата – гладка, мека и блестяща.  Чувствените златни частици оставят фин блясък върху кожата и подчертават всяко Ваше движение.

С уникалната си концентрация от 6 ценни масла (пореч, жълт кантарион, сладък бадем, камелия, лешници, макадамия) и витамин Е, тази цялостна грижа се абсорбира бързо от кожата оставяйки един-единствен жест на мека и копринена кожа и мека и блестяща коса.

Не съдържа консерванти.

Начин на употреба:

Използвайте сухото олио Продижо върху лицето, тялото и косата. Подходящо за употреба през цялата година.

Прочети още