Рокли за коледно и новогодишно парти

1
Добави коментар
ele0nora
ele0nora

Решихте ли как ще празнувате Коледа и Нова година? Поговорката „Коледа със семейството, Великден – с когото искаш“ в действителност не е актуална, тъй като след празничната вечеря всички празнуват с всички приятели и познати.

През декември празниците като че ли никога не свършват – празници с колеги, с близки и с приятели. Коледното и новогодишното парти са идеалното време да се и да прекарате време със стари приятели и роднини, но в същото време е необходимо да помислите за покани, декорация, храна, музика и така нататък. И не на последно място, ще се изправите пред въпроса за вашето облекло.

За да сте облечена подходящо на коледното и новогодишното парти, най-сигурният вариант е да изберете рокля! Определете дали искате да изглеждате елегантно, по-нетрадиционно, секси или държите на изискания стил. Най-важното е да имате отправна точка при създаването на вашия моден тоалет, както и да помислите как ще прекарате празничните вечери – например дали ще сте на красиво декорирана маса със семейството си или ще танцувате цяла нощ?

Семейните коледни вечери са събитие, което позволява повече свобода при избора на стила на обличане. Повечето дами несъмнено ще предпочетат да са с рокля – идеалнoто решение! Черната рокля ще ви направи да изглеждате грандиозно! Ако пък искате да изглеждате по-обикновено и непретенциозно, защо не помислите за туника, деколтето и ръкавите на която са украсени със сребърни пайети? Ще стои перфектно с тесни дънки и с лачени обувки с токчета.

За коледното парти с колеги са идеални коктейлните рокли. Ако присъствието на партито изисква да сте облечени според дрес код, това означава, че облеклото ви трябва да наподобява това в офиса, но да е в по-празничен вид. В такъв случай обърнете внимание на детайлите – от значение са бродериите и ярките аксесоари, украсите с мъниста и пайети. Най-модерните и актуални цветове за празничните вечери ще бъде синьото във всичките му нюанси. Много подходящи са черното и тъмно сивото, но също синьо, зелено и червено с всички техни нюанси, смарагд, зелено и малахит, кафяво и жълто.

И накрая за по-смелите дами, които искат да подчертаят своята фигура и да бъдат максимално съблазнителни на партито. За тях е коктейлната рокля с открито рамо, украсена или изцяло покрита с черни и сребристи пайети. В съчетание с подходящи бижута и аксесоари, ще бъдете звездата на вечерта. Друго интересно решение са късите вечерни рокли в преливащи се цветове. Такава рокля в лилаво или златисто е гаранция, че ще бъдете невероятно красива, неотразима и неповторима. Без значение какъв дизайн, дължина и стил ще изберете, помнете, че перфектната рокля за коледното и новогодишното парти трябва да е изработена от луксозна материя, което може да компенсира простотата на кройката.Сред последните тенденциите са трикотажните модели рокли с дължина малко над коляното, с дълги ръкави и с отворено деколте. Роклите в този стил перфектно подчертават талията и гърдите. Сред модните аксесоари са масивните колиета. За любителките на ретро стила, които искат да са уникални, е подходяща дълга рокля с обемни ръкави, която може да бъде допълнена с широк колан и накити в ретро стил, с брошки и обици със скъпоценни камъни.

Весела Коледа и щестлива Нова година!