Ексклузивно! Ники Китаеца разкри скандални подробности за връзката си с Азис!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Ники Китаеца проговори за връзката си с Азис!

Ники проговори за първи път за връзката си с Азис, не къде да е, а именно в Къщата на „Биг Брадър All stars“. Именно там той разкри ексклузивно, че цялата тази врява, която се вдигна покрай него и Краля на попфолка преди няколко години е била един наистина голям ПР, само с цел пари и слава. В момента обаче, Ники съжалява, че е позволил славата и парите да го заслепят, защото е „продал“ себе си и живота си по този начин.

Самият Китаец разкри още, че е имал доста трудно детство, тъй като е израснал само с майка си и по-малкия си брат, за

Advertisement:

Advertisement:

който често се е налагало да се грижи, като малък. Не е имал кой знае какви финансови възможности и именно за това се е поддал на предложението да стане „гадже“ на Азис, макар и фалшиво, заради рекламата и финансовите облаги. В един момент обаче нещата излезли извън контрол, а славата започнала да поражда напрежение между „двойката“ и накрая се стигнало до „раздяла“, която страшно много убидила Азис. Точно за това двамата сега почти не поддържали приятелски отношения. Но въпреки това, Ники сподели още, че страшно много уважава Азис като мъж и като приятел, защото в него имало някаква

особена доброта, която много малко хора притежават. Заради алчността си към парите и славата обаче щял да си провали живота.

Междувременно стана ясно, че и други хора са знаели за „връзката“ на Ники и Азис, или по-точно, че е чисто и просто ПР. А освен това, от разговора на Китаеца с Биг Брадър стана ясно и, че Ники е имал връзка с настоящата си половинка ( Виолета) още докато е бил „гадже“ на Азис, и то доста дълго време.

Как ли ще коментира сега Азис тези скандални разкрития, които направи Китаеца за отношенията им, след като преди време изрично го предупреди да внимава какво говори?!