Мобилен оператор с ново име таксува подробната разпечатка на фактурата като допълнителна услуга

1
Добави коментар
region.burgas
region.burgas

Клиенти на мобилния оператор, който наскоро промени името си на Telenor България, споделиха пред редакцията на Виа Понтика несгодите си при сблъска им с практиките на новия собственик.

Операторът не предоставя подробна разпечатка на месечната фактурата, ако тази услуга не се активира и заплати допълнително от клиента. В момента във фактурата стои едно прекалено общо понятие като таксувани допълнителни услуги.

Наш читател коментира: „Операторът пропусна да ме уведоми какво мога да направя, за да виждам подробното си потребление, каза, че това е начинът, по който ще изглеждат вече фактурите и ако имам въпроси – да се обаждам, след което ме посъветва да отправя през сайта предложение за подобрение. Направих го, а след известно ровене по сайта, прочетох, че подробната разпечатка трябва да се активира допълнително. Смятам, че е редно клиентът да вижда какво плаща, без да се налага да активира допълнително тази опция.“

В следствие на запитване на клиента за начина по който да активира подробната разпечатка от мобилния оператор са отговорили:
„Вие можете да получите подробна справка за ползваните услуги за последните 6 месеца, като за целта следва да посетите наш магазин и да подадете писмено Заявление. Цената на услугата е 7.20 лв. с ДДС (6.00 лв без ДДС).
С уважение,
Екип „Удовлетвореност от услугите“