Видеонаблюдение от Боду СОД

2
Добави коментар
reverie
reverie

Видеонаблюдение е охранителна услуга, която е спечелила доверието на много клиенти. Нейната ефективност и реален поглед над случващото се я превръщат е предпочитания избор за много хора, търсещи максимална сигурност за своя обект например. След като сме стигнали до извода, че имаме нужда именно от тази услуга е важно да намерим надеждна фирма партньор.
Пример за фирма с добра пазарна репутация и дългогодишен опит в бранша е Боду СОД. Фирмата предлага, както централизирано, така и индивидуално наблюдение. Сигурност и защита са най-важните потребности на хората, потърсили този род услуга. Боду СОД е наясно с това и за да максимизира ефекта за клиента, предлага един нов вид услуга: комбинирана охрана – видеонаблюдение и охрана със СОТ. Това повишава сигурността на конкретния обект и намалява до минимум евентуални престъпни прояви или хулигански набези. При интеграция на видеонаблюдението с алармената система се получава прекрасно съчетание между функционалните възможности на двете системи. Резултатът – по-надеждна защита за охранявания стопански обект или имущество.
Централизираното видеонаблюдение има редица предимства и именно те превръщат услугата в атрактивна и изгодна за потребителя. Услугата видеонаблюдение намалява значително разходите за физическа охрана на стопанския обект или сграда. Отпадат и разходите за допълнително оборудване. Чрез видеонаблюдение се осигурява по-бързата реакция на автопатрулите. Така те успешно успяват да предотвратят нахлуване или вандалски прояви в охранявания обект. Автопатрулите се насочват от дежурните оператори към проблемната зона. Видеонаблюдението се запазва в локален архив – това позволява документиране на събитията и отсяване на фалшивите алармени сигнали.
Боду СОД знае колко е важно за клиента да видите с очите си какво се случва в охранявания обект. Ето защо услугата видеонаблюдение дава възможност клиента да осъществи самостоятелен визуален контакт с охраняваната сграда от всяка точка на света.
Ако самото записващо устройство в охранявания обект бъде унищожено, данните няма да изчезнат. Боду СОД извършва дублирано записване върху устройство, което се намира извън конкретната охранявана сграда.
Услугата видеонаблюдение се извършва от екип от професионалисти с дългогодишен опит зад гърба си. За да функционира една подобна система коректно и да бъде ефективна е важно тя да бъде правилно инсталирана. Боду СОД разполага с екип от монтажни експерти, които знаят точно как трябва да бъде инсталирана тя.
Боду СОД е спечелил многобройните си доволни клиенти с професионално отношение, модерни охранителни решения и гъвкави цени, вписващи се във всеки бюджет.