Плюшено куче Топлър – затопляща и охлаждаща играчка

3
Добави коментар
romi208
romi208

Всяко дете си мечтае за собствен домашен любимец. Обикновено това е куче или котка. За съжаление обаче, някои деца са алергични към животните или пък просто родителите им не могат да си позволят закупуването на желания домашен любимец. Прекрасен компромисен вариант е плюшената играчка куче, която със сигурност ще зарадва всеки един малчуган. Поставена във фризер, плюшената играчка лесно се превръща и в дружелюбен доктор. Използвайте я вместо студен компрес, за да успокоите нараненото място или да понижите температурата на детето. Плюшените играчки Топлър са страхотен подарък за всяко дете. Те са не само невероятно красиви, меки и качествени, но са и уникални сами по себе си. Играчките Топлър са изработени по специална технология, която им позволява да излъчват топлина и свежест с аромат на лавандула до 60 минути. Това е възможно благодарение на техния специален пълнеж. Всяка една играчка Топлър съдържа семена от просо и лавандула, които са специално сортирани и обработени по такъв начин, че да могат да задържат топлината за определено време. Единственото нещо, което трябва да направите, е да поставите плюшената играчка в микровълновата на 850 вата за около 90 секунди. След което може да оставите детето си да се забавлява на спокойствие с новия си приятел!

ВНИМАНИЕ: Сложете играчката в плик, преди да я поставите във фризера! Отговаря на стандарти за безопасност BS8433:2004 и EN71. Нагрятата играчка не е подходяща за деца под 3 години поради риск от изгаряния.

Микровълнова фурна
Мощност
Максимално време
600 – 800 W
120 сек
850 – 1 000 W
90 сек

Можете да загреете повторно плюшената играчка САМО когато е достигнала напълно стайна температура. Вносител: „Арко Дизайн“ ЕООД. Произведено в Китай по Европейски стандарт.