Промени в Instagram –

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Инстаграм е приятно приложение за всички хора по света, които обичат да снимат и да изпращат снимките на своите най-близки хора. Инстаграм грабва своите фенове с невероятните филтри, които позволяват на снимките да придобият съвсем нова и различна визия.

Инстаграм може да Ви достави незабравими спомени с нестандартен привкус. В този материал ще Ви запознаем с най-новото в самото приложение.

Добавяне на текстове и възможни редакции в новия Инстаграм

Най-накрая всеки може след като направи снимка да се върне обратно и да коригира грешки в надписите при въвеждането на текст. Компанията пусна тази нова софтуерна актуализация, която Ви дава възможност за промяна на фото надписи след като вече сте добавили дадена снимка. В менюто ще откриете и нови препоръки за действие.

Това, което притесняваше до този момент потребителите беше, че те нямаха възможност за корекция при правописна грешка или грешка в словореда при бързане. Сега приложението позволява на потребителите си да настроят надписите си след снимка или видео, което са публикували. По този начин се избягват допълнителните коментари, които се пишат като корекция или директното изтриване на снимката и нейното постване на ново. Общността приема с голямо задоволство тази нова промяна, която ще им позволи бърза и мигновена редакция при грешка.

Редактирането се осъществява с натискане на бутона за меню, след това избирате опцията „Edit”. Промените, които нанасяте ще се отчитат в специална бележка, която ще показва, че коментарът е бил редактиран.

Друга новост, която ще откриете сред промените на Instagram е разделението на менюто в два раздела: снимки и хора. Разделът „Снимки” ще е същия като този в предишните версии, където се разглеждат снимки и видеа на ваши познати и приятели. В раздел „Хора” ще има предложения на нови потребители, с които споделяте общи приятели и познати. Там ще откриете тяхните най-нови постове и връзки към други социални мрежи.