Stradivarius засвириха в синьо

16
Добави коментар
milk1
milk1

Една от най-любимите марки на младите дами пусна новата си колекция, която е изцяло посветена на морското лято. По моделите на Stradivarius определено си пролича, че дизайнерите асоциират жегите с пясък, слънце и море и още нещо. Дрехите са подходящи както за ежедневието ни в градската среда, така и за щури купони и по-засукани партита.

Цветовете са актуалните свежи и ярки, но най-много са творенията в синьо и производните му нюанси. Кройките са повече от удобни и „въздушни“. Направени са така, че кожата ни почти да не ги усеща. Все пак горещините са предостатъчно изпитание, за да се измъчваме и с тесни дрехи от изкуствени материи.

Stradivarius залагат на материалите, с които ни дарява природата – лен и памук. Фотосесията и рекламните клипове, които вече обсебват публичното пространство са под името „Blue Paradise”.

Испанският лейбъл си е казал тежката дума относно плажната мода. И убедително показва, че с дрехите, с които ходим на плажа можем спокойно да се появяваме и в офиса. Дори е препоръчително. Никой не обича скуката и рутината, особено през лятото.

Както обикновено серията на бранда носи младежкия дух, но и класата на изисканите дами от стрийт поколението. Може да ви се полага само седмица отпуск за целия предстоящ сезон, но със Stradivarius цялото лято ще ви се стори като ваканция. Точно както, когато бяхме ученици и през лятото се мятахме ту на село при баба и дядо, ту на родното Черноморие.

И женствеността е добре подчертана, а за с*ксапила няма нужда да споменаваме, то се знае, че присъства особено силно. Колекцията е разделена на 4 основни части – рокли, топове, панталони и бели ризи. Всичко е изпипано така, че да подсилва бронзовия загар, дори да сте само леко целунати от слънцето или от спрея за изкуствен тен. Повечето дрехи са изчистени, но тук таме има и флорални принтове и графични мотиви. Те допринасят за динамиката в дрехите и извивките им, докато се движим облечени в тях. Кънтри стилът също е загатнат леко във визията на Stradivarius. Това е наложително, когато говорим за мода за дръзки момичета. От модната къща добавят само масивни аксесоари като завършек на цялостната визия. Косите задължително са пуснати!

Снимка: www.emodno.com Автор: Dani

Stradivarius засвириха в синьоРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)